Alle vogels van Europa + CD-ROM

Alle vogels van Europa + CD-ROM - P. Hayman | Tiliboo-afrobeat.com

...ogels van Europa + CD-ROM (Hardcover). Dit imposante boek behandelt elke standvogel, broedvogel, doortrekker en dwaalgast in Europa, en dat zijn ... Vogels van Europa - Apps on Google Play ... ... Deze digitale gids Vogels van Europa is ontwikkeld in het kader van het EU KeyToNature project dat beoogt flora- en fauna-informatie snel en gemakkelijk toegankelijk te maken. Wat is er nieuw in versie 2.02? De zoekfunctie gaf een fout na een browser update, dit is gerepareerd, enkele ontbrekende geluiden zijn toegevoegd. LET OP: deze app is niet compatible met het CyanogenMod OS. Welkom bij "Vogels van Europa".Deze site bevat informatie over 447 soorten vogels ... CD Rom Europese vogels - Google Groups ... . LET OP: deze app is niet compatible met het CyanogenMod OS. Welkom bij "Vogels van Europa".Deze site bevat informatie over 447 soorten vogels die in Nederland en op het Europese continent voorkomen. Voor elke vogel wordt informatie gegeven over de verspreiding in Europa, Noord-Afrika en Klein-Azië, en over het habit...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Hayman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alle vogels van Europa + CD-ROM.pdf

OMSCHRIJVING

Dit imposante boek behandelt elke standvogel, broedvogel, doortrekker en dwaalgast in Europa, en dat zijn in totaal zo'n 430 soorten! De Gids van alle Europese vogels toont in schitterende tekeningen de verschillen tussen mannetje, vrouwtje, juveniel, zomerleen en winterkleed en sterk op elkaar gelijkende soorten. Ook verscheidene vlieghoudingen worden zo in beeld gebracht.Inclusief duidelijke beschrijvingen van kenmerken waarop men bij identificatie moet letten.Met verspreidingskaarten, grootteaanduidingen en vele symbolen over habitat en gedrag.

Wil je het boek lezen?Alle vogels van Europa + CD-ROM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Hayman. Lezen Alle vogels van Europa + CD-ROM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN