Wegwijs in economie

Wegwijs in economie - Koen Schoors | Tiliboo-afrobeat.com

...in economie 1e druk is een boek van Koen Schoors uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts ... Wegwijs in economie 2019 door (paperback) - Managementboek.nl ... . ISBN 9789089317810 Dit is hét handboek voor beginnende studenten economie in Vlaanderen. Maar wat een studieboek is voor het hoger onderwijs, is ook een onmisbare basisgids voor het bredere publiek. Professor Koen Schoors en zijn collega's leiden Wegwijs in economie; Wegwijs in economie Koen Schoors, Johan Albrecht, Bart Defloor, Stijn Goeminne, Bruno Merlevede. Nederlands | Paperback € 65,00 + 130 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 we ... Wegwijs in economie 2019 | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Nederlands | Paperback € 65,00 + 130 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € ...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Schoors
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wegwijs in economie.pdf

OMSCHRIJVING

Wegwijs in economie 1e druk is een boek van Koen Schoors uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. ISBN 9789089317810 Dit is hét handboek voor beginnende studenteneconomie in Vlaanderen. Maar wat een studieboekis voor het hoger onderwijs, is ook een onmisbarebasisgids voor het bredere publiek.Professor Koen Schoors en zijn collega's leidenje in meer dan 800 pagina's doorheen het economischdoolhof. Langs traditionele basisconceptenals prijs en inkomen, vraag en aanbod, marktvormen,productie en consumptie. Onderweg leerje de belangrijkste economische agenten kennen.Je maakt kennis met consumenten, producenten,de overheid, banken en het buitenland.Langzamerhand richten we je blik op de ruimeremacro-economische context. Op het einde presenterenwe nog een aantal actuele economischeinzichten omtrent technologie en duurzame ontwikkeling.

Wil je het boek lezen?Wegwijs in economie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Schoors. Lezen Wegwijs in economie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN