Ten westen van eden

Ten westen van eden - Ben Cami | Tiliboo-afrobeat.com

...Westen van Eden is een alternatieve geschiedenis-roman van Harry Harrison die deel uitmaakt van de Eden-trilogie ... Ten Westen Van Eden te Koop Aangeboden op Tweedehands.net ... . Deze trilogie verhaalt een geschiedenis van een aarde waarin het uitsterven van de dinosauriërs nooit heeft plaatsgevonden.. Het verhaal vervolgt in Winter in Eden en Terugkeer naar Eden.. Inhoud. Het verhaal speelt zich af tijdens het aanbreken van een nieuwe ijstijd ... Ten oosten van Eden is het prototype van een 'Great American Novel'. Het verhaal, over de families Trask en Hamilton, is tegelijkertijd een familiesage en een moderne 'hervertelli ... Auteurs reeks - ten westen van eden- Hc -1e druk ... . Het verhaal, over de families Trask en Hamilton, is tegelijkertijd een familiesage en een moderne 'hervertelling' van het Bijbelboek Genesis. Ten oosten van eden. Ten oosten van eden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Cami
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Ten westen van eden.pdf

OMSCHRIJVING

* 'Een bundel met een krachtige spanning'*Een mythische cyclus waaruit existentialistische wanhoop spreekt*Met liefdevolle, soms ironische gedichtenBen Cami zou zijn werk het woord van George Steiner als motto kunnen meegeven: 'Literature is political to its roots.' Dit kan echter niet van het werk in zijn geheel gezegd worden want in een ruim deel van zijn productie, en ook in zijn nieuwste bundel Ten westen van Eden, wordt liefdevol en soms ironisch de natuur bezongen en tracht hij door te dringen tot wat de mens beroert en tot wat hij, al te dikwijls, refouleert.Ben Cami is geen veelschrijver, hij publiceert alleen wanneer hij iets waardevols kan afleveren.

Wil je het boek lezen?Ten westen van eden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Cami. Lezen Ten westen van eden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN