Het lukt toch niet...

Het lukt toch niet... - Tamar Chansky | Tiliboo-afrobeat.com

...t lukt toch niet... Het zal nooit lukken ... Wat als overgaan toch niet lukt? (VO) | Ouders Online ... ... En het ligt aan mij... Een verontrustend groot aantal kinderen bekijkt zichzelf en de wereld met een negatieve bril. Ze blazen mislukkingen op en leggen de oorzaak bij zichzelf. Negatief denken is voor hen een gewoonte geworden. Het boek Het lukt toch niet… geeft inzicht in de gedachten van een negatief denkend kind. Het boek is goed leesbaar en er staan veel tips in. Tussen de tekst staan oefeningen in fl ... Marokkaanse kranten mogen eindelijk weer verschijnen: 'Ik ... ... . Tussen de tekst staan oefeningen in flexibel denken. Ook staan er spelletjes en goed uitvoerbare strategieën in. Het lukt ons nog niet om onze wegen veel veiliger te maken. Het aantal gewonden neemt al een aantal jaren toe en het aantal doden in het verkeer daalt evenmin. De snelheid van vooral gemotoriseerd verkeer speelt een belangrijke rol in deze verkeersonveiligheid. Ondanks goede ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamar Chansky
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Het lukt toch niet....pdf

OMSCHRIJVING

"Het lukt toch niet... Het zal nooit lukken... En het ligt aan mij... Een verontrustend groot aantal kinderen bekijkt zichzelf en de wereld met een negatieve bril. Ze blazen mislukkingen op en leggen de oorzaak bij zichzelf. Negatief denken is voor hen een gewoonte geworden. In 'Het lukt toch niet...' laat Tamar Chansky zien hoe negatief denken bij kinderen ontstaat en hoe je er samen mee aan de slag kunt. Met behulp van eenvoudige, maar zeer doeltreffende strategieën leren kinderen hun emotionele veerkracht te vergroten. Door een positievere denkwijze kunnen zij zich beter wapenen tegen negatieve gedachten en effectiever omgaan met teleurstelling, mislukking en frustratie. Vreemd genoeg is er tot op heden nog maar weinig aandacht voor negatief denken bij kinderen. Er is wel aandacht voor angst en depressie afzonderlijk, maar niet of nauwelijks voor deze verlammende mix van (faal)angst en depressie. ""Het lukt toch niet..."" is het eerste Nederlandstalige boek dat ouders, leerkrachten, psychologen en hulpverleners praktische handvatten biedt om negatief denken bij kinderen aan te pakken. ""Elke ouder met een pessimistisch, negatief denkend kind moet dit boek lezen!"" - Judith Beck, directeur van het Beck Institute for Cognitive Therapy and Research Tamar Chansky is een vooraanstaand expert op het gebied van kinderen en angststoornissen in de VS. Ze is oprichter en directeur van het Children's Center for OCD and Anxiety. Ze woont met haar man en dochters in Philadelphia."

Wil je het boek lezen?Het lukt toch niet... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamar Chansky. Lezen Het lukt toch niet... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN