Handboeken Veiligheid - Burgemeester

Handboeken Veiligheid - Burgemeester - none | Tiliboo-afrobeat.com

...eken Veiligheid - Burgemeester (Hardcover) ... Handboek Veiligheid, Gezondheid, Economie en Milieu (VGEM) ... . De burgemeester is de belangrijkste functie binnen het lokaal bestuur in Nederland. De burgemeester... De Handboeken Veiligheid geven wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten in organisaties en thema's op het terrein van veiligheid en veiligheidszorg zoals politie, krijgsmacht, detentie, handhaving, rechterlijke macht, brandweer, integriteit, risico, terrorisme, forensische wetenschap, crisis en crisismanagement, inlichtingen en veiligheidsdiensten en andere. Handboeken Veiligheid - Burgemeester (eB ... Integriteit en de burgemeester — Vrije Universiteit Amsterdam ... . Handboeken Veiligheid - Burgemeester (eBook) none is een geweldige auteur. Download en lees het boek Handboeken Veiligheid - Burgemeester op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Handboeken Veiligheid - Burgemeester in PDF, ePUB, MOBI. De burgemeester is de belangrijkste functie binnen het...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboeken Veiligheid - Burgemeester.pdf

OMSCHRIJVING

De burgemeester is de belangrijkste functie binnen het lokaal bestuur in Nederland. De burgemeester vormt het gezicht van de gemeente. In dit handboek brengen we inzichten over de positie, rol en functioneren van de burgemeester in Nederland bij elkaar.Het handboek biedt een overzicht van de stand van wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis met betrekking tot de positie, rol en functioneren van de burgemeester. Het gaat daarbij niet alleen om de wetgeving en het recht met betrekking tot burgemeesters, maar vooral ook om beelden van en inzichten in de praktijk van de Nederlandse burgemeesters.Niet alleen wetenschappers maar ook burgemeesters en anderen uit de Nederlandse bestuurspraktijk hebben een bijdrage aan dit handboek geleverd. Daarbij wordt aandacht besteed aan de rol die de burgemeester in de veiligheidszorg speelt, maar ook aan de andere rollen en functies van de burgemeester in het functioneren van het lokaal bestuur. Daarmee ontstaat een breed en integraal beeld van de positie, rol en functioneren van de burgemeester in Nederland.Het Handboek Burgemeester bestaat uit verschillende delen. In deel I komen de geschiedenis en het wettelijk kader van de burgemeester aan de orde. Deel II richt zich op de rollen van de burgemeester. Deel III concentreert zich op de veiligheidstaken van de burgemeester. In deel IV komen enkele specifieke thema's rond de burgemeester aan de orde zoals het persoonlijk functioneren, de gekozen burgemeester en burgemeesters in het buitenland. Het handboek sluit af met deel V waarin verschillende auteurs een visie geven op de functie van burgemeester.Het Handboek Burgemeester is geschikt voor de praktijk, het HBO- en WO-onderwijs en de wetenschap, als leerboek of als naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Handboeken Veiligheid - Burgemeester in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboeken Veiligheid - Burgemeester Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN