De diabolische snelweg

De diabolische snelweg - W. Nijenhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...Diabolische Snelweg corrigeren theoreticus Wim Nijenhuis en architect Wilfried van Winden het hardnekkige misverstand dat de ontwerpers ervan alleen maar oog hadden voor verkeerstechniek en veiligheid ... Vind snelweg in Boeken op Marktplaats ... . Met uitvoerig gedocumenteerde voorbeelden uit het Nederlandse net van snelwegen, ... DE DIABOLISCHE SNELWEG. Autosnelwegen bepalen voor een groot deel het gezicht en de beleving van ons land. In De diabolische snelweg corrigeren theoreticus Wim Nijenhuis en architect Wilfried van Winden het hardnekkige misverstand dat de ontwerpers ervan alleen maar oog hadden voor verkeerstechniek en veriligheid. Met uitvoerig gedocumenteerde voorbeelden uit het Nederlandse net van snelwegen ... De diabolische snelweg: over de traditie van de mooie weg in het Nederlandse landschap en het verlangen naar de sc ... De Diabolische Snelweg (essay) [pdf] - HCC ... . Met uitvoerig gedocumenteerde voorbeelden uit het Nederlandse net van snelwegen ... De diabolische snelweg: over de traditie van de mooie weg in het Nederlandse landschap en het verlangen naar de schitterende snelweg in de grote stad. Wim Nijenhuis, Wilfried van Winden. 010 Publishe...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Nijenhuis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De diabolische snelweg.pdf

OMSCHRIJVING

Autosnelwegen bepalen voor een groot deel het gezicht en de beleving van ons land. In De Diabolische Snelweg corrigeren theoreticus Wim Nijenhuis en architect Wilfried van Winden het hardnekkige misverstand dat de ontwerpers ervan alleen maar oog hadden voor verkeerstechniek en veiligheid. Met uitvoerig gedocumenteerde voorbeelden uit het Nederlandse net van snelwegen, voor dit boek opnieuw en prachtig gefotografeerd door Piet Rook en Rob Nagelkerke, wordt de bijna vergeten ontwerptraditie binnen Rijkswaterstaat en Staatsbosbeheer getoond, die juist de schoonheid van de weg tot doel had.De auteurs beschrijven de geschiedenis van die traditie en laten op een intrigerende manier zien hoe het streven naar de mooie weg in het landschap kan helpen om het verlangen naar de schitterende snelweg in de grote stad te realiseren.

Wil je het boek lezen?De diabolische snelweg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Nijenhuis. Lezen De diabolische snelweg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN