Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2

Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 - Johan Murre | Tiliboo-afrobeat.com

...ursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 (exclusief de begeleiding) 1e druk is een boek van Jeroen Murr uitgegeven bij Skandalon ... Basiscursus bijbels Grieks 1 en 2 - Johan Murre ... ... . ISBN 9789076564371 Veel lezers van de Naardense Bijbel zijn getroffen door de vertaling van Pieter Oussoren, omdat deze het Nederlands zo transparant heeft gemaakt voor Hebreeuwse en Griekse brontalen. Basiscursus bijbels Grieks 1 en 2 (Losbladig). Deze Basiscursus Bijbels Grieks is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de grondtaal van het... Kaartjes Hebreeuwse consonanten en vocalen.pdf Weergeven Downloaden: Kaartjes met de Hebreeuwse consonanten en voc ... Lesmateriaal Bijbels Hebreeuws (les 1-9) - Hebreeuws ... ... Kaartjes Hebreeuwse consonanten en vocalen.pdf Weergeven Downloaden: Kaartjes met de Hebreeuwse consonanten en vocaaltekens om te oefenen in het herkennen en benoemen ervan 126k: v. 7 : 2 jun. 2013 10:12: Jos Bremer: Ċ: Les 1 - Het He...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Murre
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2.pdf

OMSCHRIJVING

Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 (exclusief de begeleiding) 1e druk is een boek van Jeroen Murr uitgegeven bij Skandalon. ISBN 9789076564371 Veel lezers van de Naardense Bijbel zijn getroffen door de vertaling van Pieter Oussoren, omdat deze het Nederlands zo transparant heeft gemaakt voor Hebreeuwse en Griekse brontalen. En alhoewel we als uitgever zeer trots zijn op deze vertaling, is het 'maar' een vertaling - er gaat niets boven het origineel. Uitgeverij Skandalon biedt u daarom de mogelijkheid om een cursus Bijbels Hebreeuws te volgen via de methode: 'Basiscursus Bijbels Hebreeuws'. U wordt dan opgeleid om zelfstandig de brontaal van het Oude Testament (Tenach) van de Bijbel te kunnen lezen. Aan de hand van concrete bijbelteksten krijgt u inzicht in de grammatica (werkwoordsvormen, geslacht, etc), leert u woordstammen herkennen en ontwikkelt u een basiswoordenschat. Daarmee gaat een wereld voor u open, en kunt u zelf ervaren wat er achter de vertalingen in het Nederlands schuilgaat.

Wil je het boek lezen?Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Murre. Lezen Basiscursus bijbels Hebreeuws 1 en 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN