Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B

Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B - Sieb Kemme | Tiliboo-afrobeat.com

... Wiskunde voor het Hoger Onderwijs is al jarenlang dé wiskundemethode bij uitstek voor met name technische hbo-studies ... Wiskunde voor het hoger onderwijs [e-Book] - Sieb Kemme ... ... . Deel A sluit aan bij het eerste studiejaar, Deel B biedt de noodzakelijke wiskundige verdieping en toepassing voor de hoofdfase van de opleiding. toereikend voor het eerste jaar wiskunde. Wiskunde voor het hoger onderwijs, Deel A legt een stevige wiskundige basis voor het eerste jaar van een technische studie. Kenmerkend is de toegankelijke en gestructureerde opzet. Deel A behandelt onderwerpen als algebra, grafieken en formu ... Vind wiskunde voor het hoger onderwijs deel b op ... ... . Kenmerkend is de toegankelijke en gestructureerde opzet. Deel A behandelt onderwerpen als algebra, grafieken en formules, meetkunde, lineaire functies en statistiek. De serie Wiskunde voor het hoger onderwijs De nieuwe serie Wiskunde voor het hoger onderwijs is opgebouwd uit de delen A en B. Deel A is bestemd voor de overgang van havo/mbo naar het hbo en bevat de nodige elementaire wiskundige kennis en vaardigheden die nodig zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sieb Kemme
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B.pdf

OMSCHRIJVING

Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B 8e druk is een boek van Sieb Kemme uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001764401 Wiskunde voor het hoger onderwijs Deel B is het tweede deel van de nieuwe Serie Wiskunde voor het hoger onderwijs. Vanaf 2009 verschijnt elk jaar een nieuw deel, zodat op den duur de bestaande serie compleet vervangen wordt. Tot die tijd blijven de huidige delen 0 t/m 3 gewoon leverbaar. Het nieuwe Deel B is de compleet vernieuwde herziening van Deel 1. Deel A biedt een goede aansluiting tussen voortgezet onderwijs en HBO en legt de basis voor de vervolgstudie. Deze basis wordt in Wiskunde voor het hoger onderwijs Deel B verder uitgewerkt. Kenmerkend voor Deel B is de heldere en gestructureerde opzet. Dit maakt de wiskunde op een directe manier toegankelijk voor beginnende studenten uit alle relevante studierichtingen in het hbo. De vervolgdelen C richten zich meer specifiek op de wiskundige eisen van de verschillende afstudeerrichtingen in het HBO.Deel B behandelt de volgende onderwerpen:werken met vectorenuitbreiding functieslimietendifferentiërenfuncties van meer variabelencomplexe getallenprimitiverenintegrerentoepassingen van de integraalrekeningnumerieke methodenElke paragraaf bestaat uit een pagina uitleg met uitgewerkte voorbeelden en een naastliggende pagina met opgaven. Een hoofdstuk wordt afgesloten met een paragraaf toepassingen, een samenvatting en een oefentoets. De opgaven lopen op van zeer eenvoudig tot meer complex.

Wil je het boek lezen?Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sieb Kemme. Lezen Wiskunde voor het hoger onderwijs / Deel B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN