Tekst & Commentaar - Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek 1 en 2

Tekst & Commentaar - Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek 1 en 2 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...taar Burgerlijk Wetboek is sinds jaar en dag de meest gebruikte bron voor de juridische generalist ... Vind tekst en commentaar burgerlijk wetboek in ... ... . Het is de enige uitgave met commentaar op het gehele Burgerlijk Wetboek. In drie banden vindt u de wettekst van de Boeken 1 tot en met 10 Burgerlijk Wetboek, door onze topauteurs voorzien van korte en heldere commentaren die u snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling geven. Tekst & Commentaar Personen- en familierecht is voor specialisten in het personen- en familierecht een uitstekende aanvulling op het algemene deel Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek. Deze online uitgave is speciaal gewijd aan Boek 1 BW en aanverwante wet- en regelgeving (inclusi ... Tekst & Commentaar - Burgerlijk recht | Wolters Kluwer ... . Deze online uitgave is speciaal gewijd aan Boek 1 BW en aanverwante wet- en regelgeving (inclusief richtlijnen en verdragen). Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek is al vele jaren de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Verdeeld over drie boeken vindt u de wettekst van de Boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & Commentaar - Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek 1 en 2.pdf

OMSCHRIJVING

Commentaar Burgerlijk Wetboek is sinds jaar en dag de meest gebruikte bron voor de juridische generalist. Het is de enige uitgave met commentaar op het gehele Burgerlijk Wetboek. In drie banden vindt u de wettekst van de Boeken 1 tot en met 10 Burgerlijk Wetboek, door onze topauteurs voorzien van korte en heldere commentaren die u snel uitleg van de betekenis of reikwijdte van een bepaling geven. Boek 7A is zonder commentaar als bijlage opgenomen. Veel wijzigingen In de geheel herziene twaalfde druk vindt u maar liefst 4200 (vernieuwde) commentaren en 450 gewijzigde artikelen ten opzichte van de vorige druk. Het boek is zeer actueel en bevat het commentaar naar de stand van de wet per 1 juli 2017. Aandacht voor KEI Een buitengewoon geval is de Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Stb. 2016, 290), die in verband met KEI voorziet in (kleine) aanpassingen in de wettekst, waarvan de datum van inwerkingtreding per rechtbank verschilt. Bij de desbetreffende bepalingen hebben de auteurs daaraan consequent aandacht besteed in de laatste aantekening van het commentaar.

Wil je het boek lezen?Tekst & Commentaar - Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek 1 en 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Tekst & Commentaar - Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek 1 en 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN