Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd

Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd - Cor van Hoof | Tiliboo-afrobeat.com

...dden komen op alle continenten voor, maar alleen in tropische en subtropische gebieden ... eigen beheer - Kaft Media ... . Vooral in Afrika leven veel soorten, in Europa leven schildpadden alleen in het zuiden rond het Middellandse Zeegebied, in Azië alleen in het zuidelijke deel. Slechts enkele van de landbewonende soorten komen voor in gematigde gebieden. Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd is het vijfde deel in een reeks van bijzondere boeken. Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boe ... Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd: alle ... ... . Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen. Dit betreft Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd: alle soorten en ondersoorten: Amazon.es: Cor van Hoof: Libros en idiomas extranjeros Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldw...

INFORMATIE

AUTEUR
Cor van Hoof
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd.pdf

OMSCHRIJVING

Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd is het vijfde deel in een reeks van bijzondere boeken. Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen. Dit betreft Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. In een groot aantal gevallen wordt ook de Nederlandse naam vermeld. Als eerste wordt de afmeting, in meters/centimeter, van het betreffende dier vermeld. Ook wordt per soort en ondersoort aangegeven in welke tijdschriften en/of boeken deze voorkomt, of waar ze uitvoerig(er) wordt beschreven. Tevens wordt aangegeven in welke landen (wereldwijd) de dieren werden en/of worden aangetroffen. Ik heb de overtuiging dat ik u met dit vijfde boek een groot plezier zal doen. Dit geldt zeker voor diegene die de desbetreffende landen gaat bezoeken en geïnteresseerd is in deze groep dieren.

Wil je het boek lezen?Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cor van Hoof. Lezen Schildpadden, krokodillen en salamanders wereldwijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN