Elric 001 Een troon van robijnen

Elric 001 Een troon van robijnen - Didier Poli | Tiliboo-afrobeat.com

...001 Een troon van robijnen (Paperback). Elric heerst op Drakeneiland over een eeuwenoud volk ... ELRIC: 01: ROBIJNEN TROON E Glenat - leidsestripshop.nl ... . De albinokeizer beschikt over goddelijke krachten,... Elric heerst op Drakeneiland over een eeuwenoud volk. De albinokeizer beschikt over goddelijke krachten, maar zijn wankele gezondheid verplicht hem drugs en magie te gebruiken. Zijn neef Yyrkoon spuwt op zulke zwakheden en trekt de legitimiteit van zijn troon in twijfel. Dan krijgt Elric weet van een aanval van bloeddorstige piraten. Elric - 1 : De robijnen tr ... bol.com | Elric hc02. stormbrenger, Julien Telo ... ... . Dan krijgt Elric weet van een aanval van bloeddorstige piraten. Elric - 1 : De robijnen troon . De kracht van het beeld . ... Waar Blondel dan helaas wat minder aandacht aan besteedt, is de uitwerking van de personages. Elric is een fascinerend personage, in vele opz...

INFORMATIE

AUTEUR
Didier Poli
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Elric 001 Een troon van robijnen.pdf

OMSCHRIJVING

Elric heerst op Drakeneiland over een eeuwenoud volk. De albinokeizer beschikt over goddelijke krachten, maar zijn wankele gezondheid verplicht hem drugs en magie te gebruiken. Zijn neef Yyrkoon spuwt op zulke zwakheden en trekt de legitimiteit van zijn troon in twijfel. Dan krijgt Elric weet van een aanval van bloeddorstige piraten. Hij grijpt de kans om zijn positie te versterken. Daarbij toont hij zijn complexe persoonlijkheid, maar ook zijn trouw aan de duistere doelen van Arioch, de machtigste van de Meesters van de Chaos ...De beroemde saga van Eric van Melniboné in stripvorm! De decadente antiheld werd in 1955 gecreëerd door de Britse successchrijver Michael Moorcock en groeide uit tot een van de iconen van het genre van de heroic fantasy, naast Conan de Barbaar en In de ban van de Ring. De Elric-saga herleefde al eerder in romans, strips of games, maar deze aanpassing kreeg de enthousiaste goedkeuring van Michael Moorcock zelf!

Wil je het boek lezen?Elric 001 Een troon van robijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Didier Poli. Lezen Elric 001 Een troon van robijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN