Didactiek voor opleiders in organisaties

Didactiek voor opleiders in organisaties - J J Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...ek voor opleiders in organisaties (Paperback) ... ᐅ Beste Opleiders 2020 ⇒ Test, Vergelijking & goedkope prijzen ... . In het Nederlandse taalgebied ontbrak een praktische, systematische didactiek voor opleiders in... 'Didactiek voor opleiders in organisaties' door Marcia Lindeboom, John Peters - Onze prijs: €78,95 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Praktische, systematische didactiek voor opleiders in arbeidsorganisaties. Een concrete, toepasbare handleiding voor het plannen, uitvoeren en evalueren van cursussen en lessen. Met suggesties en aanwijzingen. Opleiders i ... Didactiek voor opleiders in organisaties, Lindeboom M ... ... . Met suggesties en aanwijzingen. Opleiders in organisaties. Frans van Woerden. Opleiders in organisaties is een boek van J.W.M. Kessels Ean/ISBN: 9789026713910; Review: €14.75 bij bol.com. Gerelateerde Producten. Didactiek voor opleiders in organisaties €78.95....

INFORMATIE

AUTEUR
J J Peters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Didactiek voor opleiders in organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

In het Nederlandse taalgebied ontbrak een praktische, systematische didactiek voor opleiders in arbeidsorganisaties. Ingewikkelde theoretische beschouwingen vermijdend, bieden de auteurs een concrete, toepasbare handleiding voor het plannen, uitvoeren en evalueren van cursussen en lessen. Niet via de voorschriften en regels, maar via suggesties en aanwijzingen die op eigen onderzoek en ervaring berusten. Zo zijn aan dit boek bijvoorbeeld verschillende edities voorafgegaan die aan de praktijk van enkele bedrijfsopleidingen zijn getoetst.

Wil je het boek lezen?Didactiek voor opleiders in organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J J Peters. Lezen Didactiek voor opleiders in organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN