Compendium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde

Compendium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde - W.D. Reitsma | Tiliboo-afrobeat.com

...ium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde (Paperback) ... Differentiële diagnostiek in de interne geneeskunde ... ... . Op verzoek van vele gebruikers en een groot aantal studenten, heeft de... Differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde 4e druk is een boek van Asklepios Stichting uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031342822 Voor het stellen van een juiste diagnose is een goede differenti le diagnose gebaseerd op anamnestische gegevens en bevindingen bij lichamelijk onderzoek essentieel. Zo zijn de beide boeken slechts tezamen te gebruiken en complemen ... bol.com | Differentiele diagnostiek in de interne ... ... . Zo zijn de beide boeken slechts tezamen te gebruiken en complementair aan elkaar. Differentiële diagnostiek in de interne geneeskunde is bedoeld voor huisartsen, internisten, studenten die co-assistentschappen lopen en voor arts-assisten...

INFORMATIE

AUTEUR
W.D. Reitsma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Compendium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Op verzoek van vele gebruikers en een groot aantal studenten, heeft de redactie van Differentiële diagnostiek in de interne geneeskunde een compendium in zakformaat samengesteld. Hierin staan de belangrijkste tabellen, diagrammen en figuren uit het hoofdwerk. Deze zijn in veel gevallen voorzien van nieuwe en uitgebreide onderschriften.

Wil je het boek lezen?Compendium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.D. Reitsma. Lezen Compendium differentiele diagnostiek in de interne geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN