Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie

Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie - Marijke Groot | Tiliboo-afrobeat.com

...was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie krijgt de lezer een kijkje in het hoofd van iemand met een depressie ... Een depressie, zo was het! - Bas schrijft ... . Gedichtjes, korte berichten (tweets), korte anekdotes en verschillende gedachten over van alles en wat met depressie en opname te maken heeft én: vrolijke GGZ-extra's! Vandaag wordt haar boek gepresenteerd onder de titel 'Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie'. Marijke Groot uit Deventer worstelt al 3,5 jaar met een depressie en probeert ook een ... Boekrecensie: Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie, gedichten en berichten uit de ggz: van Marijk ... Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie ... ... Boekrecensie: Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie, gedichten en berichten uit de ggz: van Marijke Groot. Na het lezen van 'Het was niet alleen maar leuk…' blijf ik in verwarring achter. Ter voorbereiding heb ik wat poëziebundels opgezocht en doorgebladerd van andere schrijvers die… Marijke Groot uit Deventer wor...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Groot
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie.pdf

OMSCHRIJVING

Marijke Groot (1980) kreeg een aantal jaren geleden psychische problemen. Sinds een jaar of twee schrijft ze hier columns en gedichten over. Soms bloedserieus, regelmatig met zelfspot. Ze won de MIND Poëzie award 2018 met haar gedicht "Openheid'. In Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie krijgt de lezer een kijkje in het hoofd van iemand met een depressie. Gedichtjes, korte berichten (tweets), korte anekdotes en verschillende gedachten over van alles en wat met depressie en opname te maken heeft én: vrolijke GGZ-extra's!

Wil je het boek lezen?Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Groot. Lezen Het was niet alleen maar leuk tijdens mijn depressie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN