Het nieuwe leven

Het nieuwe leven - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...uwe Leven, heb ik al aan veel mensen al aanbevolen en velen hebben dit boek ook al gekocht bij Bol ... Kracht: Het nieuwe leven van een optimist - Uitgelezen ... . com, daar ik op een Alpha cursus ben, is dit een prachtig boek om met elkaar te bestuderen en zelfs, om het alleen te lezen, dat was, althans voor mij, nooit het geval met andere bijbels. Omdat ik al jaren de life-application bijbel heb, hoefde ik het nieuwe Leven niet zo nodig te hebben. Nu die leverbaar is in deze mooie aanbieding, heb ik hem wel genomen. Die CD-rom mis ik niet echt en de prijs is nu geweldig. Ik waardeer deze bijbel al heel lang omd ... Tini, het nieuwe leven van Violetta 2016 kijken volledige ... ... . Die CD-rom mis ik niet echt en de prijs is nu geweldig. Ik waardeer deze bijbel al heel lang omdat die mij helpt de bijbel praktisch toe te passen voor mijn dagelijks leven. „Duurzaam leven kun je het nieuwe vasten noemen. Ascese gaat namelijk niet om het dragen van ouderwetse kleding of slapen op een vloer. Het is uiteindelijk vooral het train...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwe leven.pdf

OMSCHRIJVING

Het nieuwe leven 1e druk is een boek van Diverse auteurs uitgegeven bij Jongbloed. ISBN 9789065393616 Wat betekent de Bijbel voor mij, vandaag? Het nieuwe Leven vertaalt de eeuwenoude boodschap van de Bijbel in toepassingen voor de praktijk van het leven. De begrijpelijke bijbeltekst van Het Boek wordt ondersteund door verhelderende aantekeningen, verwijzingen naar andere bijbelteksten, uitgebreide persoonsbeschrijvingen, landkaarten en informatieblokken. Verschillende Nederlandse auteurs hebben aanvullende artikelen geschreven die gericht zijn op geestelijke groei. In Het nieuwe Leven vind je een cd-rom, waarop de complete bijbeltekst van Het Boek staat. Deze cd-rom kun je als digitaal naslagwerk gebruiken om woorden te zoeken of teksten te vergelijken.

Wil je het boek lezen?Het nieuwe leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Het nieuwe leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN