Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren

Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren - R. Kuiper | Tiliboo-afrobeat.com

...nisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren 5e druk is een boek van R ... Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren ... ... . Kuiper uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036815796 Dit boek geeft theoretische achtergronden van en feiten over het klinisch onderzoek bij het paard en bij landbouwdieren. Het klinisch onderzoek is uitgebreid tot dat van de (belangrijkste ... 'Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren' is de geheel herziene vierde druk van 'Het klinisch onderzoek bij grote huisdieren'. De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het ge ... Boek: Het klinisch onderzoek van paard en ... ... . De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het gebied van het onderwijs in de Klinische Diagnostiek, zoals dat wordt gegeven door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren 5e druk is een boek van R. Kuiper uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 978903681579...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Kuiper
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren.pdf

OMSCHRIJVING

Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren 5e druk is een boek van R. Kuiper uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789036815796 Dit boek geeft theoretische achtergronden van en feiten over het klinisch onderzoek bij het paard en bij landbouwdieren. Het klinisch onderzoek is uitgebreid tot dat van de (belangrijkste) landbouwhuisdieren. Naast het rund en de kleine herkauwers worden ook het varken en de kip behandeld. De inhoud van dit boek is de neerslag van jarenlange ervaring op het gebied van het onderwijs in de Klinische Diagnostiek, zoals dat wordt gegeven door de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Vanaf de 4e druk van 'Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren' is een korte beschouwing opgenomen over de wijzen waarop tot een diagnose wordt gekomen, over de beslissingen in dit proces en erna, en over de karakteristieken van diagnostische tests in het algemeen. Omdat in de landbouwhuisdierensector de aandacht zich steeds meer richt op de koppel als geheel, is bovendien een hoofdstuk toegevoegd over de koppeldiagnostiek. Het boek is bestemd voor de student, maar kan ook nuttig zijn voor de praktiserend dierenarts.

Wil je het boek lezen?Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Kuiper. Lezen Het klinisch onderzoek van paard en landbouwhuisdieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN