Esoterisch genezen

Esoterisch genezen - Alan Hopking | Tiliboo-afrobeat.com

...isch genezen is een geneeswijze die gebaseerd is op de informatie en de werkwijze uit de boeken van A ... Esoterisch genezen (e-Book) - Alan Hopking | Boeken.com ... .A. Bailey, zoals doorgegeven door Djawal Khul. Esoterisch genezen betekent dat in de behandeling altijd eerst gezocht wordt naar de oorzaak van de klacht of het probleem. Geschreven bij Esoterisch genezen. Een boek die aanbevelenswaardig is voor eenieder die bereid is een mentale en emotionele verandering te ondergaan, stap voor stap, door zelfopgelegde discipline en training, voor ieder die bereid is mee te werken aan het herstellen van juiste verhoudingen en die bereid is zijn persoonlijkheid ten dienste te stellen aan het Goddelijk Plan. Esoterisch genezen benadert ziekte als een energetische verstoring ALAN HOPKING is een vooraanstaan ... Esoterisch genezen - Alan Hopking | Boeken.com ... . Esoterisch genezen benadert ziekte als een energetische verstoring ALAN HOPKING is een vooraanstaand expert op Esoteric Healing-gebied.Al meer dan twintig jaar actief als therapeut h...

INFORMATIE

AUTEUR
Alan Hopking
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Esoterisch genezen.pdf

OMSCHRIJVING

ESOTERISCH GENEZENEEN PRAKTISCHE GIDS GEBASEERD OP DE LERINGEN VAN DE TIBETAAN IN DE WERKEN VAN ALICE A. BAILEYEsoterisch genezen benadert ziekte op energetisch niveau. In een gezond persoon is het energieveld in evenwicht en harmonie, maar waar ziekte is, kan gebrek aan evenwicht en disharmonie ervaren worden. Genezers leren hun handen en innerlijke waarneming gevoelig te maken om het energieveld gedetailleerd te onderzoeken, afwijkingen en blokkades op te sporen en evenwicht en harmonie te herstellen. De therapeut raakt de persoon niet aan, maar werkt op afstand van het lichaam.Esoterisch genezen is een onmisbaar en uniek standaardwerk voor spiritueel genezers. Het verbindt modern onderzoek op het terrein van de energetische geneeskunde met de tijdloze wijsheid van de esoterische traditie. Er worden richtlijnen gegeven voor de diagnose, het voorschrijven van bepaalde middelen en de intuïtieve en intelligente toepassing van specifieke vormen van energie.Esoterisch genezen benadert ziekte als een energetische verstoringALAN HOPKING is een vooraanstaand expert op Esoteric Healing-gebied.Al meer dan twintig jaar actief als therapeut heeft hij ook als auteur zijn sporen verdiend: Hij was de eerste die werkte op basis van de leringen van deTibetaanse Lama Djwhal Kul.

Wil je het boek lezen?Esoterisch genezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alan Hopking. Lezen Esoterisch genezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN