De Wespen En Mieren Van Nederland

De Wespen En Mieren Van Nederland - T.M.J. Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...een klein land als Nederland komen al 408 soorten wespen en 61 soorten mieren voor ... 9 tips om mieren te bestrijden - Radar - het ... ... . Sommige zijn klein en zwart, maar andere zijn groot, bizar of prachtig gekleurd. Graafwespen zoals de bijenwolf en de harkwesp zien er door hun formaat en felle kleuren afschrikwekkend uit, tangwespen dragen merkwaardig gereedschap aan hun poten en goudwespen zouden met hun metaalglanzende kleuren niet ... De Wespen En Mieren Van Nederland (Hardcover). Zelfs in een klein land als Nederland komen al 408 soorten wespen en 61 soorten ... De wespen en mieren van Nederland (Hymenoptera : Aculeata). ... . Zelfs in een klein land als Nederland komen al 408 soorten wespen en 61 soorten mieren voor. Sommige zijn... De wespen en mieren van Nederland Verbeteringen en aanvullingen Dertien jaar geleden in 2004 verscheen ons boek 'De wespen en mieren van Nederland' deel 6 in de serie Fauna van Nederland. Deze atlas is al een hele tijd uitverkocht maar er is nog af en toe vraag naar het boek. De wespen en mieren van Nederla...

INFORMATIE

AUTEUR
T.M.J. Peeters
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De Wespen En Mieren Van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Zelfs in een klein land als Nederland komen al 408 soorten wespen en 61 soorten mieren voor. Sommige zijn klein en zwart, maar andere zijn groot, bizar of prachtig gekleurd. De levenswijzen zijn zo mogelijk nog diverser. In twaalf hoofdstukken komen onderwerpen aan bod als nestbouw, jachtgedrag, voortplanting, parasitisme, de evolutie van sociaal gedrag, natuurbeheer en een determinatiesleutel voor alle Nederlandse genera.

Wil je het boek lezen?De Wespen En Mieren Van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.M.J. Peeters. Lezen De Wespen En Mieren Van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN