Aan stille wateren / Grootletter editie

Aan stille wateren / Grootletter editie - André Troost | Tiliboo-afrobeat.com

...e is 'Aan stille wateren' een dagboek voor elke lezer, ongeacht leeftijd ... agenda - StilleWateren ... . In deze herziene druk zijn alle bijbelteksten overgezet naar de Nieuwe Bijbelvertaling. 'Aan stille wateren' is bedoeld om te gebruiken bij dagelijkse bijbellezing, persoonlijk of in gezinsverband. * 16e herziene druk, meer dan 100.000 exemplaren verkocht Aan stille wateren grootletter editie. Aan stille wateren grootletter editie. Een van de meest verkochte Bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Ni ... Aan stille wateren grootletter ed | Troost, A.F ... ... . Een van de meest verkochte Bijbelse dagboeken, nu met teksten in de Nieuwe Bijbelvertaling. Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Bestel Aan stille wateren / Grootle...

INFORMATIE

AUTEUR
André Troost
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan stille wateren / Grootletter editie.pdf

OMSCHRIJVING

Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, sluit nu geheel aan bij de Nieuwe Bijbelvertaling. Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht en nog steeds is er grote vraag naar. Niet verwonderlijk. Ds. A.F. Troost weet zo te schrijven dat zijn dagelijkse meditaties een heel breed publiek aanspreken. Hiermee is Aan stille wateren een dagboek voor elke lezer, ongeacht leeftijd. In deze herziene druk is niet alleen het omslag vernieuwd, maar zijn alle bijbelteksten overgezet naar de Nieuwe Bijbelvertaling. Hiermee is Aan stille wateren een van de weinige dagboeken die al bij de Nieuwe Bijbelvertaling aansluiten. Aan stille wateren is bedoeld om te gebruiken bij dagelijkse bijbellezing, persoonlijk of in gezinsverband. Aan stille wateren is nu ook verkrijgbaar als app voor iPhone, iPod en iPad: klik hier voor meer informatie.

Wil je het boek lezen?Aan stille wateren / Grootletter editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Troost. Lezen Aan stille wateren / Grootletter editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN