Trilling als medicijn

Trilling als medicijn - Richard Gerber | Tiliboo-afrobeat.com

...ng als medicijn (Paperback). De Amerikaanse internist Richard Gerber geldt als pionier op het gebied van energetische geneeskunde ... StarPeople - Nieuws - Trilling als medicijn ... . Veertien jaar... Trilling als medicijn | ISBN 9789069639574 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Tijd dus voor een vierde druk, in een nieuw jasje en onder een nieuwe titel: Trilling als medicijn - maar met de 'oude' titel als ondertitel. Energetische geneeskunde is een methode van healing die zich richt op de hele persoon - lichaam en geest -, door toediening van ... Spiertrekkingen: oorzaken en behandeling trillende spieren ... ... . Energetische geneeskunde is een methode van healing die zich richt op de hele persoon - lichaam en geest -, door toediening van afgepaste hoeveelheden energie. Trilling als medicijn van Richard Gerber kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789069639574. Trilling als medicijn bij spiritueleboeken-...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Gerber
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Trilling als medicijn.pdf

OMSCHRIJVING

De Amerikaanse internist Richard Gerber geldt als pionier op het gebied van energetische geneeskunde. Veertien jaar geleden verscheen zijn overzichtswerk Handboek energetische geneeskunde. Dat dit baanbrekende boek nog altijd niet aan actualiteit heeft ingeboet, bewijzen de vele referenties in onder meer het recente, veelgeprezen boek Het subtiele lichaam van Cyndi Dale. Tijd dus voor een vierde druk, in een nieuw jasje en onder een nieuwe titel: Trilling als medicijn ¿ maar met de ¿oude¿ titel als ondertitel. Energetische geneeskunde is een methode van healing die zich richt op de hele persoon ¿ lichaam en geest ¿, door toediening van afgepaste hoeveelheden energie. Bekende vormen en toepassingen van energie zijn licht, geluid, elektriciteit, magnetisme, elektromagnetische velden en bestraling. Deze worden onder meer aangewend bij de bestrijding van pijn, kanker, beenbreuken, aantasting van bloedvaten, nierstenen, oogkwalen, enzovoort. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van medicijnen die subtiele energie bevatten, zoals speciale tincturen (homeopathie, bloesemremedies, edelsteenelixers en wat dies meer zij). Dr. Richard Gerber (1954¿2007) combineert in zijn boek oosterse inzichten (zoals het chakrasysteem) met westerse en holistische opvattingen.

Wil je het boek lezen?Trilling als medicijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Gerber. Lezen Trilling als medicijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN