Medische achtergronden bij triage

Medische achtergronden bij triage - S G Van Gunst | Tiliboo-afrobeat.com

...e achtergronden bij triage. eerste hoofdstuk lezen ... PDF Boek Medische achtergronden bij triage | BANK72 PDF ... . Auteur: S. van Gunst Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum Print ISBN: 978-90-313-9163-9 Elektronisch ISBN: 978-90-313-9164-6 Koop nu Inhoudsopgave. Over dit boek. Het boek benadert de triage vanuit de praktijk van ... Dit boek verschaft de medische achtergronden bij triage. Het benadert de triage vanuit de praktijk van alledag. De meeste klachten waarvoor patiënten contact opnemen met de huisartsenpraktijk, vereisen geen spoedeisende hulp. En áls er sprake is van een spoedgeval, moet ju ... Vind medische achtergronden bij triage op Marktplaats ... ... . En áls er sprake is van een spoedgeval, moet juist dan de triage goed worden uitgevoerd. Medische achtergronden bij triage 2e druk is een boek van S.G. van Gunst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031391639 Triage is het door de doktersassistent beoordelen van de urgentie van de hulpvraag. Dat wil zeggen dat de doktersassistent b...

INFORMATIE

AUTEUR
S G Van Gunst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Medische achtergronden bij triage.pdf

OMSCHRIJVING

Medische achtergronden bij triage 2e druk is een boek van S.G. van Gunst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031391639 Triage is het door de doktersassistent beoordelen van de urgentie van de hulpvraag. Dat wil zeggen dat de doktersassistent beoordeelt met hoeveel spoed een patiënt door een arts gezien moet worden. Vervolgens bepaalt de doktersassistent wat er moet gebeuren: naar de huisarts, al dan niet met spoed, of zelf advies geven. Of, als dat zo afgesproken is, de ambulance waarschuwen en vervoer naar de spoedeisende hulp regelen. Deze tweede druk van Medische achtergronden bij triage is aangepast aan de Nederlandse Triage Standaard (NTS) en aan de NHG-TriageWijzer (voorheen NHG-TelefoonWijzer). Het boek benadert de triage vanuit de praktijk van alledag. De meeste klachten waarvoor patiënten contact opnemen met de huisartsenpraktijk, vereisen geen spoedeisende hulp. Maar áls er sprake is van een spoedgeval, moet juist dan de triage goed worden uitgevoerd. Het ABCDE-denken, het werken met toestandsbeelden in plaats van diagnoses en andere inzichten uit de traumatologie bieden daarvoor goede handvatten. Deze benaderingen zijn in dit boek opgenomen.

Wil je het boek lezen?Medische achtergronden bij triage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S G Van Gunst. Lezen Medische achtergronden bij triage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN