Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken

Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken - Fred de Lede | Tiliboo-afrobeat.com

...beheersing 1 Warmtetechnieken Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer ... Klimaatbeheersing / 1 Warmtetechnieken | 9789012582247 ... ... . Installaties voor de verwarmingstechniek staan tegenwoordig flink in de belangstelling. Er zijn wereldwijd bindende afspraken gemaakt om de CO2-emissie drastisch te beperken. Dit vergt de inzet van andere technieken. Koop Klimaatbeheersing 1 Warmtetechnieken van Vakmedianet met ISBN 9789492610959. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl KLIMAATBEHEERSING 1 WARMTETECHNIEKEN Ontwerp, aanleg, onderhou ... bol.com | Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken ... ... .nl KLIMAATBEHEERSING 1 WARMTETECHNIEKEN Ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer Fred de Lede Jan Koopmans Irene van Veelen Rob van den Berge Hans Wittens. Warmtetechnieken - 5 WOORD VOORAF Door de grote zorg en aandacht voor het ontwerp en de detaillering van een gebouw (en dus Klimaatbeheersing 1 Warmtetechnieken 1e druk is een boek van Fred de Le...

INFORMATIE

AUTEUR
Fred de Lede
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Klimaatbeheersing 1 Warmtetechnieken 1e druk is een boek van Fred de Lede uitgegeven bij Bim Media Bv. ISBN 9789462452237 Installaties voor de verwarmingstechniek staan tegenwoordig flink in de belangstelling. Er zijn wereldwijd bindende afspraken gemaakt om de CO -emissie drastisch te beperken. Dit vergt de inzet van andere technieken. Duurzame technieken hebben al hun intrede gedaan, zoals de toepassing van aardwarmte, zonne-energie en biobrandstoffen. Maar ook het energiezuinig toepassen van aardgas en opwekken van elektriciteit is noodzakelijk. Deze combinatie komt al voor bij huisinstallaties in de vorm van HReketelunits.Verder valt er regeltechnisch nog veel te optimaliseren, moet aardgas optimaal worden verbrand en de geproduceerde warmte zo effi ciënt mogelijk worden gedistribueerd en ingezet. Voor installateurs is dit alles een grote opgave. Dit handboek wil installateurs praktisch van dienst zijn door oplossingen te geven op het brede terrein van de verwarmingstechniek. Behalve aantoekomstige ontwikkelingen wordt er ook ruim aandacht besteed aan bestaande technieken. Zowel installateurs als ontwerpers, adviseurs, inspecteurs, trainers en docenten/studenten zullen er voldoende diepgang in aantreffen om hun vakkennis te verrijken.

Wil je het boek lezen?Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred de Lede. Lezen Klimaatbeheersig 1 Warmtetechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN