De Originele Austin-Healey

De Originele Austin-Healey - Anders Ditlev Clausager | Tiliboo-afrobeat.com

...uit de fabrieksarchieven, onderdelenlijsten en catalogi, alsmede door gebruik te maken van de parate kennis van gerenommeerde restaurateurs geeft dit boek een duidelijk overzicht van waar een 'Grote Healy' in originele staat aan dient te voldoen ... Een 1956 Austin-Healey 100-6 kopen - ER Classics ... . De Originele Austin-Healey is voor elke eigenaar, restaurateur, aspirant-koper en ... Austin-Healey Sprite MK-1 bj juni 1958 Eén van de eerste in Nederland via Stokvis & Zn in Juli 1958 geïmporteerde kikkerogen met dus origineel Nederlands kenteken. De auto is in 2010 van de grond af aan gerestaureerd en nu als nieuw. De kleur is wit en... De carrosserie is volledig origineel, zonder roest en met correcte passingen. De kap is in zeer goede staat en sluit overal mooi aan. Het zwarte ledere ... bol.com | De Originele Austin-Healey, Anders Ditlev ... ... . De auto is in 2010 van de grond af aan gerestaureerd en nu als nieuw. De kleur is wit en... De carrosserie is volledig origineel, zonder roest en met correcte passingen. De kap is in zeer goede staat en sluit overal mooi aan. Het zwarte lederen interieur verkeert in een zeer originele staat. De auto is niet alleen cosmetisch zeer...

INFORMATIE

AUTEUR
Anders Ditlev Clausager
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Originele Austin-Healey.pdf

OMSCHRIJVING

Puttend uit de fabrieksarchieven, onderdelenlijsten en catalogi, alsmede door gebruik te maken van de parate kennis van gerenommeerde restaurateurs geeft dit boek een duidelijk overzicht van waar een 'Grote Healy' in originele staat aan dient te voldoen.De Originele Austin-Healey is voor elke eigenaar, restaurateur, aspirant-koper en liefhebber onmisbaar.

Wil je het boek lezen?De Originele Austin-Healey in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anders Ditlev Clausager. Lezen De Originele Austin-Healey Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN