Canon van het Nederlands funerair erfgoed

Canon van het Nederlands funerair erfgoed - Samenstellers Leon Bok, René Ten Dam | Tiliboo-afrobeat.com

...non van het Nederlands Funerair Erfgoed' geeft kort en bondig inzicht in hoe Nederlanders door de eeuwen heen hun doden hebben begraven ... Canon van het Nederlands funerair... - Terebinth ... ... . De begraafplaats bij ons om de hoek past in een traditie die eeuwen teruggaat en is een waardevolle bron van kennis. In deze canon wordt aandacht besteed aan hoogtepunten, maar ook aan de ... De 'Canon van het Nederlands Funerair Erfgoed' is samengesteld door Leon Bok en René ten Dam en mede tot stand gekomen dankzij bijdragen van Liesbeth Theunissen, Tessa de Groot, Maurice Heemels, Wim Cappers en John Stienen. De canon is tijdelijk voor een introductieprijs van € 17,50 verkrijgbaar in de webshop van Dodenakkers.nl. De Canon van het Nederla ... Land van Herle | Canon van het Nederlands funerair erfgoed ... . De canon is tijdelijk voor een introductieprijs van € 17,50 verkrijgbaar in de webshop van Dodenakkers.nl. De Canon van het Nederlands funerair erfgoed geeft kort en bondig inzicht in hoe Nederlanders door de eeuwen heen hun doden hebben begraven. De begraafplaats bij ons om de hoek past in een traditie die eeuwen teruggaat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Samenstellers Leon Bok, René Ten Dam
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Canon van het Nederlands funerair erfgoed.pdf

OMSCHRIJVING

De Canon van het Nederlands funerair erfgoed geeft kort en bondig inzicht in hoe Nederlanders door de eeuwen heen hun doden hebben begraven. De begraafplaats bij ons om de hoek past in een traditie die eeuwen teruggaat en is een waardevolle bron van kennis. In deze canon wordt aandacht besteed aan hoogtepunten, maar ook aan de veranderingen in onze omgang met de dood. Het laat zien dat het geloof lang de plek bepaalde waar begraven werd, maar ook hoe door een toenemende individualisering langzaamaan het landschap van de dood aan het veranderen is. Wat brengt ons de toekomst?In 32 vensters schreven verschillende auteurs op verzoek van stichting Dodenakkers.nl een perspectief op ons verleden. Met een voorwoord van Susan Lammers, algemeen directeur van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, en een nawoord door Guus Sluiter, directeur van Uitvaartmuseum Tot Zover.De Canon voor het Nederlands funerair erfgoed is een initiatief van stichting Dodenakkers.nl en is samengesteld door Leon Bok en René ten Dam. De canon is mede tot stand gekomen dankzij bijdragen van Liesbeth Theunissen, Tessa de Groot, Maurice Heemels, Wim Cappers en John Stienen.

Wil je het boek lezen?Canon van het Nederlands funerair erfgoed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Samenstellers Leon Bok, René Ten Dam. Lezen Canon van het Nederlands funerair erfgoed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN