Menu Maison

Menu Maison - Livia Claessen | Tiliboo-afrobeat.com

...aison (Hardcover). De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm ... Le Menu Maison ... . Deze opvolger van... Deze menu is niet mogelijk op zon- en feestdagen. Deze lunch kan in min. 1u30 opgediend worden. Aangepaste wijnen: € 15,00 p.p (2 glazen, enkel wijn, ... Enkel via mail 24u/24u: [email protected] Alle gerechten worden zoals steeds met uiterste zorg en hygiëne bereid. De bestellingen worden beperkt, snel reserveren (via mail) ... Menu Maison. De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;6 ... bol.com | Menu Maison, Livia Claessen | 9789020991857 | Boeken ... . De bestellingen worden beperkt, snel reserveren (via mail) ... Menu Maison. De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je......

INFORMATIE

AUTEUR
Livia Claessen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Menu Maison.pdf

OMSCHRIJVING

De opvolger van het succesvolle boek Cuisine;;;624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's;;;Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Inspirerende recepten voor elke dag van de week, met een handige index met ingrediënten;;;De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm. ;;;Ook verkrijgbaar als e-book ;;;Deel 1 (herfst/winter) ook verkrijgbaar in de iBookstore ;;;Deel 2 (lente/zomer) ook verkrijgbaar in de iBookstore De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm. Deze opvolger van het succesvolle boek Cuisine telt 624 bladzijden met 300 lekkere, eerlijke gerechten en evenveel smakelijke foto's. Spaghetti met zongedroogde tomaten, asperges met mousseline van peterselie en een gepocheerd ei, slaatje van primeuraardappelen en geroosterde makreel, sablé met aardbeien... Per maand worden je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts voorgeschoteld. Inspirerende en eenvoudige recepten voor elke dag van de week.

Wil je het boek lezen?Menu Maison in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Livia Claessen. Lezen Menu Maison Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN