Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend

Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend - J. J. Lucassen | Tiliboo-afrobeat.com

...op 2 wielen ; tijd is mijn vriend. De verhalenbundel vertelt in 324 paginas het verhaal van Sjaak Lucassen die met een Yamaha R1 ruim 5 jaar ... Onze online cursus: Baas over eigen Tijd - Werk & Leven ... ... Hallo! Op zoek naar een Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend-boek geschreven door auteur J. J. Lucassen? Registreer u op onze website imperialviennaorchestra.co.uk en download gratis boeken! Welkom op het Leven op wielen kanaal! Hier vindt je alle video's met belevenissen die ik als Nederlandse vrachtwagen chauffeur samen met mijn collega's meema... met vriendelijke groet, R. D. Ook namens mijn vriendin. Sjaak, Ik zit voor m'n werk (bagger) over de hele wereld en momenteel in Rio de ... Vrijheid op Wielen ... ... met vriendelijke groet, R. D. Ook namens mijn vriendin. Sjaak, Ik zit voor m'n werk (bagger) over de hele wereld en momenteel in Rio de Janeiro heb ik net je boek uit. Leven op 2 wielen. Ik las je verhalen toen ze verschenen in het motorblad. Je boek leest erg prettig en ik heb diep respect voor de reis die je gemaakt hebt. Eens in de zoveel tijd laait de discussie altijd weer op: is ge...

INFORMATIE

AUTEUR
J. J. Lucassen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend.pdf

OMSCHRIJVING

De verhalenbundel vertelt in 324 paginas het verhaal van Sjaak Lucassen die met een Yamaha R1 ruim 5 jaar kriskras over de wereld zwierf. Daarbij werden bijna 250.000km afgelegd, 75 landen aangedaan en ontelbare avonturen beleefd. Leven op 2 wielen bied je een kans deze monstertocht mee te beleven. Reisverhalen met 100-den fotos, landkaartjes, informatie over motor, uitrusting en anekdotes met een gezonde dosis humor brengen je naar de meest extreme uithoeken der aarde.

Wil je het boek lezen?Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. J. Lucassen. Lezen Leven op 2 wielen ; tijd is mijn vriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN