Jellema bouwproces 10 Ontwerpen

Jellema bouwproces 10 Ontwerpen - P.L. Wentzel | Tiliboo-afrobeat.com

... bouwproces 10 Ontwerpen 3e druk is een boek van P ... Vind jellema | Gelezen in Studieboeken en Cursussen op ... ... .L. Wentzel uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006951745 Jellema deel 10 Ontwerpen Druk 3, 2011 In Ontwerpen passeert het totale huisvestingsproces de revue; van het eerste idee tot en met het definitieve ontwerp. Jellema Bouwproces / 10 Ontwerpen (Paperback). Ontwerpen is het eerste deel van de reeks Bouwproces. In dit deel komt het proces vanaf de eerste ideeën... Jellema 10 ontwerpen. Wentzel, P.L. Artikeloms ... Jellema bouwproces / 10 Ontwerpen - - 9789006951745 | Bruna.nl ... ... Jellema 10 ontwerpen. Wentzel, P.L. Artikelomschrijving. Ontwerpen is het eerste deel van de reeks Bouwproces. In dit deel komt het proces vanaf de eerste ideeën over huisvesting tot en met het definitieve ontwerp aan de orde. Aan de hand van een u...

INFORMATIE

AUTEUR
P.L. Wentzel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jellema bouwproces 10 Ontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Jellema bouwproces 10 Ontwerpen 3e druk is een boek van P.L. Wentzel uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006951745 Jellema deel 10 OntwerpenDruk 3, 2011In Ontwerpen passeert het totale huisvestingsproces de revue; van het eerste idee tot en met het definitieve ontwerp. Aan de hand van een tot in detail uitgewerkt voorbeeld wordt besproken hoe een bouwproject in de praktijk kan verlopen.Website met actuele informatieJellema Hogere Bouwkunde is gekoppeld aan een website met aanvullend materiaal en links:www.jellema-online.nl. Wijzigingen in wet- en regelgeving en andere relevante ontwikkelingen worden hierop aangepast.* Actuele kennisbron* Praktijkgerichte methode van aanpak* Ondersteunt zelfstandig werken* Geschikt voor projectonderwijs.

Wil je het boek lezen?Jellema bouwproces 10 Ontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.L. Wentzel. Lezen Jellema bouwproces 10 Ontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN