Handboek Acupressuur Paarden

Handboek Acupressuur Paarden - Nancy Zidonis | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek Acupressuur Paarden maakt je stap voor stap bekend met acupressuur voor paarden ... Compleet handboek acupressuur | Gratis boeken downloaden ... ... . Door het schrijven en samenstellen van deze vernieuwde uitgave hopen wij jou en je paard bekend te maken met genezende krachten, je te helpen je eigen genezende vermogens te ontdekken en je gevoel van deelgenootschap in het totale welzijn van je paard te bevorderen. Het Handboek Acupressuur Paarden maakt je stap voor stap bekend met acupressuur voor paarden. Door het schrijven en samenstellen van deze vernieuwde uitgave hopen wij jou en je ... Handboek acupressuur paarden - Bibliotheek.nl ... . Door het schrijven en samenstellen van deze vernieuwde uitgave hopen wij jou en je paard bekend te maken met genezende krachten, je te helpen je eigen genezende vermogens te ontdekken en je gevoel van deelgenootschap in het totale welzijn van je paard te bevorderen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Zidonis , Nancy . & Marie Soderberg . & Amy Snow . [ isbn 9789054390824 ] 5016 - Handboek Acupr...

INFORMATIE

AUTEUR
Nancy Zidonis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Acupressuur Paarden.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek Acupressuur Paarden maakt je stap voor stap bekend met acupressuur voor paarden. Door het schrijven en samenstellen van deze vernieuwde uitgave hopen wij jou en je paard bekend te maken met genezende krachten, je te helpen je eigen genezende vermogens te ontdekken en je gevoel van deelgenootschap in het totale welzijn van je paard te bevorderen. Om dit doel te bereiken, hebben wij een en ander uit de kern van deze veelomvattende en complexe kennis gelicht om je op weg te helpen de kunst van deze oude geneeswijzen enigszins te begrijpen.

Wil je het boek lezen?Handboek Acupressuur Paarden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nancy Zidonis. Lezen Handboek Acupressuur Paarden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN