De streken van twee gulzige Italianen

De streken van twee gulzige Italianen - Antonio Carluccio | Tiliboo-afrobeat.com

...ken van twee gulzige Italianen 29 oktober 2012 Peter de Bode Boekkunst en geïllustreerde boeken Een jaar geleden bedacht de Britse omroep BBC een geslaagde formule: breng twee bevriende Italiaanse chefkoks samen, laat ze reizen door culinair Italië en leg dit vast op film en in een boek ... bol.com | De streken van twee gulzige Italianen, Antonio ... ... . De streken van twee gulzige Italianen (Hardcover). Het gulzige culinaire duo keert terug!Een ontdekkingstocht naar de verschillende terroirs van Italië:... Twee gulzige Italianen geeft, behalve ruim 100 recepten, inzicht in de opvattingen en het wezen van beide mannen ¿ hun humor, hun kennis en bovenal hun gedeelde passie voor goed en lekker eten. Een must voor iedereen met een oprechte interesse in de Italiaanse keuken. De ... De streken van twee gulzige Italianen - Antonio Carluccio ... ... ... Twee gulzige Italianen geeft, behalve ruim 100 recepten, inzicht in de opvattingen en het wezen van beide mannen ¿ hun humor, hun kennis en bovenal hun gedeelde passie voor goed en lekker eten. Een must voor iedereen met een oprechte interesse in de Italiaanse keuken. De...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonio Carluccio
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De streken van twee gulzige Italianen.pdf

OMSCHRIJVING

Het gulzige culinaire duo keert terug!Een ontdekkingstocht naar de verschillende terroirs van Italië: de bergen, de kust en de rivieren en vlakten. Geschreven met veel liefde, passie en kennis voor en over hun land, de mensen en de producten. Met ruim 80 heerlijke, regionale recepten, een must-have voor elke liefhebber van Italië, met prachtige food- en reisfotografie.Antonio Carluccio is een van de voornaamste ambassadeurs van de Italiaanse keuken. Hij schreef dertien bestsellers en maakte talloze tv-programma's. Hij beheerde het Neal Street-restaurant in Londen en ontwikkelde de zeer succesvolle keten Carluccio's Caffè's. Gennaro Contaldo is algemeen bekend als de Italiaanse legende die Jamie Oliver al zijn kennis over de Italiaanse keuken bijbracht. Gennaro's kenmerkende Italiaanse spirit en positieve aard maken hem tot een graag geziene gast in tv-programma's als Saturday Kitchen.

Wil je het boek lezen?De streken van twee gulzige Italianen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonio Carluccio. Lezen De streken van twee gulzige Italianen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN