Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL 2020

Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL 2020 - The People Group | Tiliboo-afrobeat.com

...het MicroStation Basisboek. Met het MicroStation Basis boek hebben beginnende én gevorderde gebruikers cursusmateriaal en een naslagwerk in handen ... Get to know MicroStation CONNECT Edition - MicroStation ... ... . De nieuwe editie sluit aan bij de nieuwe MicroStation CONNECT Edtion, is volledig Nederlandstalig en visueel aantrekkelijk. Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL. geen reviews. Na 15 jaar is er weer een nieuwe versie van een MicroStation Basisboek! Vol met praktische uitleg, volledig Nederlandstalig en met 150 video's. Exclusief verkrijgbaar bij The People Group. Waarom het MicroStation Basisboek. Het nieuwe Basisboek MicroStation CONNECT Edition is met zijn tij ... Training: MicroStation V8i Update - Springest ... . Exclusief verkrijgbaar bij The People Group. Waarom het MicroStation Basisboek. Het nieuwe Basisboek MicroStation CONNECT Edition is met zijn tijd meegegaan en komt aan de huidige wensen tegemoet: QR-codes die je eenvoudig met je smartphone kan scannen en je meteen naar het filmpje met uitleg brengen. Inhoud van dit boek is een weerslag van I...

INFORMATIE

AUTEUR
The People Group
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Na 15 jaar is er een nieuwe editie van het MicroStation basisboek uit. 700+ Pagina's boordevol met praktische uitleg en ondersteund met handige video's. Onmisbaar om het beste uit de MicroStation CONNECT Edition te halen. Voor zowel de beginnende als ervaren gebruiker. En ook handig als naslagwerk.

Wil je het boek lezen?Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur The People Group. Lezen Basisboek MicroStation CONNECT Edition NL 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN