Vastgoed Taxatiewijzer | 2018

Vastgoed Taxatiewijzer | 2018 - Koeter Vastgoed Adviseurs | Tiliboo-afrobeat.com

...tgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten is een toegestaan hulpmiddel voor de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed ... Halloween 2018 - google.com ... . Koëter Vastgoed Adviseurs en haar succesvolle onafhankelijke adviesbureau zorgen al sinds 1996 voor een onafgebroken reeks, dé onderbouwing voor taxaties. 2018 was extreem droog; 2018 was het zonnigste jaar dat ooit in De Bilt werd geregistreerd. Januari. 3 januari: Een westerstorm raast over Nederland. In Westdorpe werd een windstoot van 141 km per uur gemeten. Voor het eerst gaan alle stormvloedkeringen tegel ... Historische wisselkoersen 2018 - Rabobank ... . In Westdorpe werd een windstoot van 141 km per uur gemeten. Voor het eerst gaan alle stormvloedkeringen tegelijkertijd dicht. 18 januari: Een storm raast over Nederland. U bereikt in 2018 de AOW-leeftijd. Als u in 2018 de AOW-leeftijd bereikt, hebt u te maken met een aangepast belastingtarief. Dit beïnvloedt ook uw inkomensafhankelijke combinatiekorting i...

INFORMATIE

AUTEUR
Koeter Vastgoed Adviseurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoed Taxatiewijzer | 2018.pdf

OMSCHRIJVING

De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen 2018 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van schoolgebouwen te kunnen inschatten.Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type schoolgebouw zijn de exploitatiekosten gesplitst naar bouwkundig en installaties en er kan een keuze gemaakt worden voor een periode van 25 jaar of langer dan 25 jaar en zo direct te bepalen.Er worden 6 categorieën schoolgebouwen onderscheiden met in totaal 38 gebouwen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid.De kengetallen zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Dyade, de specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs.Naast de kengetallen voor onderhoudskosten geeft deze uitgave ook een overzicht van de overige exploitatiekosten zoals OZB-tarieven, riool-, waterschapslasten, herbouwwaarden en verzekeringspremies.Dit boekje is vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en zijn handzame vorm een onmisbare hulp voor schoolbestuurders, gemeenten, taxateurs en financiers in de vatgoedsector.

Wil je het boek lezen?Vastgoed Taxatiewijzer | 2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koeter Vastgoed Adviseurs. Lezen Vastgoed Taxatiewijzer | 2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN