Publiek geheim 1 en 2

Publiek geheim 1 en 2 - Nora Roberts | Tiliboo-afrobeat.com

... geheim 1 en 2 (Hardcover). Nu Emma McAvoy aan het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven staat en de man van haar dromen heeft ontmoet, ... Publiek geheim / 1 en 2 | Nora Roberts | 9789036435574 ... ... ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Bestel Publiek geheim / 1 en 2 van Nora Roberts. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Informatief Canvas programma. Sven Speybrouck gaat in Publiek Geheim op zoek naar spec ... bol.com | Publiek geheim 1 en 2, Nora Roberts ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Informatief Canvas programma. Sven Speybrouck gaat in Publiek Geheim op zoek naar spectaculaire verhalen uit niet eens zo ver vervlogen tijden. Hij bezoekt plekken in België waar geen mens het bestaan van afweet. Plekken die het toneel zijn geweest van markante gebeur...

INFORMATIE

AUTEUR
Nora Roberts
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Publiek geheim 1 en 2.pdf

OMSCHRIJVING

Nu Emma McAvoy aan het begin van een nieuw hoofdstuk in haar leven staat en de man van haar dromen heeft ontmoet, kijkt ze alleen maar naar de toekomst. Tot het verleden haar begint in te halen en haar terugbrengt naar die ene noodlottige nacht waarin alles veranderde. Maar niet alles wat Emma denkt te weten over wat er die nacht is gebeurd lijkt te kloppen. En weet ze eigenlijk wel met wie ze op het punt staat te trouwen?Ook een gedreven politieagent wordt al jaren geplaagd door de fatale gebeurtenissen van die ene nacht. Hij wil tot het uiterste gaan om de onopgeloste zaak af te sluiten. Er is echter ook iemand die er juist alles voor over heeft om het verleden te laten rusten. Zelfs moord.

Wil je het boek lezen?Publiek geheim 1 en 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nora Roberts. Lezen Publiek geheim 1 en 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN