In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek

In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek - Henk Fuchs | Tiliboo-afrobeat.com

...ns - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek 1e druk is een boek uitgegeven bij van Vlimmeren B ... Studers | Boekhouden in balans basis hbo/wo theorieboek ... ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789462870840 Boekhouden in Balans - Basis hbo/wo is het eerste deel van een volledig nieuwe methode voor het vakgebied boekhouden binnen het hoger onderwijs. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek, geschreven door Henk Fuchs & S.J.M. van Vlimmeren. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inho ... bol.com | In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo ... ... .J.M. van Vlimmeren. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over boekhouden, samenvatting, bedrijfseconomie, balans, Bedrijfseconomie, financial accounting, Fiscale ... In Boekhouden in Balans - Basis hbo/wo schenken we aandacht aan alle hierboven genoemde aspecten van de boekhou...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Fuchs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek.pdf

OMSCHRIJVING

In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek 1e druk is een boek uitgegeven bij van Vlimmeren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789462870840 Boekhouden in Balans – Basis hbo/wo is het eerste deel van een volledig nieuwe methode voor het vakgebied boekhouden binnen het hoger onderwijs. In dit boek bespreken we alle gangbare – en ook de wat minder gangbare – boekingen die kunnen voorkomen in vooral handelsondernemingen.De vervolgdelen van deze methode bevatten telkens afgeronde onderwerpen en zijn onafhankelijk in te zetten, zodat een maximale flexibiliteit mogelijk is en ballast voorkomen kan worden.Volgens het Burgerlijk Wetboek is elke onderneming verplicht een boekhouding bij te houden. Deze boekhouding is ook nodig om te voldoen aan overige wettelijke eisen, die onder andere gelden voor de fiscale en de externe verslaggeving. Maar de boekhoudingmoet ook voorzien in de informatiebehoeften van de onderneming zelf.Door de verschillende eisen die aan de boekhouding worden gesteld, is de boekhouding van elke onderneming uniek: afgestemd op de veelheid aan informatiebehoeften die de betrokkenonderneming heeft. Als die onderneming verandert of groeit, moet de boekhouding worden aangepast om ook dan te kunnen voldoen aan de gewijzigde informatiebehoeften. Een boekhouding mag dan ook niet star zijn, maar moet flexibel en dynamisch zijn.In Boekhouden in Balans – Basis hbo/wo schenken we aandacht aan alle hierbovengenoemde aspecten van de boekhouding, waarbij ook de controle een rol speelt. Daardoor is het noodzakelijk dat we af en toe de diepte ingaan, maar we laten ook de breedte van het vakgebied zien.Boekhouden in Balans – Basis hbo/wo is sterk gestructureerd en voorzien van eenmetadatering tot op begripsniveau. Ook de aanwezigheid van veel voorbeelden envolwaardige zelftoetsen per hoofdstuk (met uitwerkingen achter in het boek) maken deze methode erg geschikt voor zelfstudie. Meer oefeningen zijn opgenomen in het bijbehorendeopgavenboek (9789462870857), waarbij ook een antwoordenboek (9789462870864)verkrijgbaar is. Extra informatie over de methode en de isbn’s van de digitale versies staan op www.boekhoudeninbalans.nl of www.vanvlimmeren.nl.

Wil je het boek lezen?In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fuchs. Lezen In Balans - Boekhouden in balans hbo/wo Theorieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN