Het 101 taartenboek

Het 101 taartenboek - Monique van der Vloed | Tiliboo-afrobeat.com

...taartenboek (Hardcover). Taart… wie wordt daar nu niet vrolijk van? Het staat voor genieten en feest vieren ... Taarten-, kinder- of bloggerkookboek wint Lekkerste ... ... . Helaas vallen taarten nu niet... Het idee om een groot taartenboek te gaan maken was dan ook een logisch gevolg. Ik wilde er wel een zeer uniek en vooral bijzonder boek van maken. Het werden 101 taarten. Een enorme uitdaging, maar ik ging hem met alle liefde aan! En het resultaat mag er zijn: ... Dit unieke boek bevat maar liefst 101 recepten om zelf op eenvoudige wijze verrukkelijke, klassieke, nieu ... 101 taartenboek! - Monique van der Vloed ... ... Dit unieke boek bevat maar liefst 101 recepten om zelf op eenvoudige wijze verrukkelijke, klassieke, nieuwe, unieke, maar vooral knettergezonde taarten te maken. Er is nog niet eerder een taartenboek verschenen dat zo dicht bij de natuur blijft als dit boek. Helaas vallen taarten nu niet bepaald onder het kopje 'gezond'. Zeker de taarten die we kunn...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique van der Vloed
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Het 101 taartenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Taart… wie wordt daar nu niet vrolijk van? Het staat voor genieten en feest vieren. Helaas vallen taarten nu niet bepaald onder het kopje ‘gezond’. Zeker de taarten die we kunnen kopen of bestellen in de winkel zitten vol met suiker en andere additieven.Gelukkig kunnen we nu lekker, gezond en feestelijk smullen van de populairste taarten! Dit unieke boek bevat maar liefst 101 recepten om zelf op eenvoudige wijze verrukkelijke, klassieke, nieuwe, unieke, maar vooral knettergezonde taarten te maken. Er is nog niet eerder een taartenboek verschenen dat zo dicht bij de natuur blijft als dit boek. Zo wordt er niet gewerkt met agave, dadels, ahornsiroop, honing of rietsuiker. Verder zijn de recepten vrij van:• gluten*• lactose en koemelk*• kunstmatige e-nummers en vergelijkbare additieven• geraff ineerde suikers• vlees en dierlijke vettenVeel recepten zijn eveneens geschikt voor veganisten. Door zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven, zijn de taarten gezond gebleven en hebben ze hun voedingswaarden behouden. Bovendien zijn ze knétterlekker! Je vindt de populairste taarten in hun gezondste vorm terug in dit boek, zoals de appeltaart, de slagroomtaart en verschillende hartige taarten. Daarnaast staat dit boek bomvol nieuwe recepten voor verrassende taarten die men niet snel zal vergeten. Vanaf nu kun je voor iedere gelegenheid een lekkere, gezonde taart op tafel zetten. Laat je betoveren door deze 101 taarten!* Op een enkele uitzondering na wordt biologisch-dynamisch volkoren speltmeel gebruikt, bij de recepten staan glutenvrije alternatieven. * Er wordt gebruikgemaakt van geitenzuivel en zuivelvervangers.

Wil je het boek lezen?Het 101 taartenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique van der Vloed. Lezen Het 101 taartenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN