Tekst & Commentaar - Internationaal strafrecht

Tekst & Commentaar - Internationaal strafrecht - J.W. Ouwerkerk | Tiliboo-afrobeat.com

...& Commentaar Internationaal Strafrecht bevat alle relevante bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf- en strafprocesrecht voor de Nederlandse rechtspraktijk ... Studystore | Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht ... ... . De bundel helpt gedurende de werkdag snel de relevante verdragen te vinden op het gebied van grensoverschrijdende politiële en technische samenwerking, rechtshulp, uitlevering en overlevering, overdracht van ... Tekst & Commentaar Internationaal strafrecht - De ontwikkelingen in het Internationaal strafrecht gaan snel. Deze Tekst & Commentaar WebApp met wetteksten en bijbehorende commentaren wordt voortdurend actueel gehouden. Tekst & Commentaar: Internationaal Strafrecht bevat alle relevant ... Tekst & Commentaar, Internationaal strafrecht ... . Deze Tekst & Commentaar WebApp met wetteksten en bijbehorende commentaren wordt voortdurend actueel gehouden. Tekst & Commentaar: Internationaal Strafrecht bevat alle relevante bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf- en strafprocesrecht voor de Nederlandse rechtspraktijk....

INFORMATIE

AUTEUR
J.W. Ouwerkerk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tekst & Commentaar - Internationaal strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De achtste druk van deze tekstbundel biedt u een waardevolle en zeer actuele collectie van alle relevante bronnen op het terrein van het internationaal strafrecht, voorzien van direct toepasbare uitleg. Zo verkrijgt u snel inzicht in de actuele stand van zaken. Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht bevat alle relevante bronnen van het internationale (waaronder het Europese) straf- en strafprocesrecht voor de Nederlandse rechtspraktijk. De bundel helpt gedurende de werkdag snel de relevante verdragen te vinden op het gebied van grensoverschrijdende politiële en technische samenwerking, rechtshulp, uitlevering en overlevering, overdracht van strafvervolging en van tenuitvoerlegging, witwassen en internationale misdrijven. Daarnaast vindt u verdragen en EU-richtlijnen opgenomen die zich richten op de aanpak van witwassen, corruptie, cybercrime, mensenhandel en -smokkel en misdrijven die een schending van het internationale humanitaire recht opleveren. Ook de relevante Nederlandse wet- en regelgeving mag uiteraard niet ontbreken. Kortom: alle instrumenten die inhaken op het internationaal strafrecht zijn opgenomen in één handzame bundel! De auteurs # topjuristen uit de praktijk # hebben de wet- en regelgeving voorzien van heldere, compacte commentaren, bijgewerkt aan de hand van nationale en internationale (EU) rechtspraak. Met betrekking tot de Nederlandse wet- en regelgeving vindt u onder meer becommentarieerd opgenomen: het Vijfde boek, Internationale en Europese strafrechtelijke samenwerking, van het Wetboek van Strafvordering, de Uitleveringswet, de Overleveringswet, de WOTS, de Wetten wederzijdse erkenning tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties en strafrechtelijke sancties, alsmede de Sanctiewet 1977 en de WIM. Met deze achtste druk van Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht bent u verzekerd van de allerlaatste stand van zaken. De uitgave is volledig bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. Tekst & Commentaar Internationaal Strafrecht is een must-have voor iedereen die werkzaam is in het strafrecht of regelmatig daarmee te maken heeft: beleidsambtenaren, rechters, leden van het Openbaar Ministerie, gerechts- en parketsecretarissen, advocaten, wetgevings-, beleidsambtenaren en rechtswetenschappers, docenten en studenten.

Wil je het boek lezen?Tekst & Commentaar - Internationaal strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.W. Ouwerkerk. Lezen Tekst & Commentaar - Internationaal strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN