Sobotta Deel 2 Inwendige organen

Sobotta Deel 2 Inwendige organen - F. Paulsen | Tiliboo-afrobeat.com

...botta / Deel 2 Inwendige organen 4e druk is een boek van Friedrich Paulsen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum ... Sobotta deel 2 - Boekhandel Suriname ... . ISBN 9789031390380 Sobotta, de klassieker onder de anatomische atlassen, is geheel vernieuwd. De atlas bevat meer dan 1800 nieuwe en inhoudelijke aangepaste afbeeldingen. Met een nieuw didactisch concept: sneller en handiger leren. Bij de 5e druk van de Sobotta deel 2 - Inwendige organen ligt de nadruk op de relevantie voor tentamens:nieuwe en inhoudelijk aangepaste afbeeldingen en tabellen als basis voor het begrip van anatomische structuren, overzicht houden, de details van een preparaat herkennen en snel de anatomische verbanden kunnen begrijpen en verklaren. Met de Sobotta-atlas lukt dat perfect Koop So ... Sobotta - Deel 2 Inwendige organen - F. Paulsen, Friedrich ... ... . Met de Sobotta-atlas lukt dat perfect Koop So...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Paulsen
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Sobotta Deel 2 Inwendige organen.pdf

OMSCHRIJVING

"Sobotta / Deel 2 Inwendige organen 4e druk is een boek van Friedrich Paulsen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031390380 Sobotta, de klassieker onder de anatomische atlassen, is geheel vernieuwd. De atlas bevat meer dan 1800 nieuwe en inhoudelijke aangepaste afbeeldingen. Met een nieuw didactisch concept: sneller en handiger leren. Bij de 4e druk van de Sobotta ligt de nadruk op de relevantie voor tentamens: • in totaal 441 nieuwe en inhoudelijk aangepaste afbeeldingen en tabellen als basis voor het begrip van anatomische structuren• korte toelichtingen bij de afbeeldingen en vet afgedrukte inschriften maken afbeeldingen in één oogopslag inzichtelijk• relevante, tentamengerichte, klinische voorbeelden leggen een verband tussen de anatomie en de latere klinische praktijk• inleidingspagina's bij ieder hoofdstuk, voor een snel overzichtDeel 2 ""Inwendige organen' heeft de volgende hoofdstukken: 1. Borstingewanden2. Buikingewanden3. Bekken en retroperitoneale ruimteDe anatomische atlas Sobotta is bestemd voor studenten en docenten geneeskunde, fysiotherapie, bewegingswetenschappen, artsen en fysiotherapeuten."

Wil je het boek lezen?Sobotta Deel 2 Inwendige organen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Paulsen. Lezen Sobotta Deel 2 Inwendige organen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN