Sducommentaar - Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018.

Sducommentaar - Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018. - none | Tiliboo-afrobeat.com

...entaar Aanbestedingsrecht, editie 2018, is een oriëntatie- en naslagwerk in één ... bol.com | Sducommentaar artikelen kopen? Alle artikelen online ... . U krijgt een deskundige toelichting op de wetgeving, geschreven door gerenommeerde auteurs uit de juridische sector. Aan de hand van een logische en heldere opbouw komen de auteurs binnen enkele pagina's tot de kern. Zo vindt u snel de informatie die u nodig heeft. Sdu Commentaar AVG is een zeer complete multimediale publicatie; een combinatie van een online uitgave en een boek met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze editie van het Sdu Commentaar AVG heeft de redactie zich bij de bespreki ... Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018 - Sdu ... . In deze editie van het Sdu Commentaar AVG heeft de redactie zich bij de bespreking van de kernproblematiek van een artikel steeds gebaseerd op de overwegingen uit de AVG. De ... Sdu Commentaar Aanbestedin...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sducommentaar - Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018..pdf

OMSCHRIJVING

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een praktisch en diepgaand commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit. Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevantie jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen.Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een gezamenlijk product van de redactie en een groot aantal auteurs. Zij zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van het aanbestedingsrecht. In Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht geven zij een beknopt, maar diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit.De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel.Om u van dienst te zijn, zijn de Gids Proportionaliteit (in kleur) en de nieuwe Europese Aanbestedingsrichtlijnen (2014/23/EU, 2014/24/EU en 2014/25/EU) als bijlagen opgenomen. Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.

Wil je het boek lezen?Sducommentaar - Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sducommentaar - Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN