Puurst

Puurst - Jonnie Boer | Tiliboo-afrobeat.com

... MET PUURST Wil je serieuze stappen zetten om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wij kijken graag met jou waar de kansen liggen en hoe jij die realiseert! Gratis adviesgesprek "Mijn bedrijf Laura's Sabor naar een hoger plan tillen op een pragmatische wijze, met uiteraard een doordachte visie ... bol.com | Puurst, Jonnie Boer | 9789081804233 | Boeken ... . Met Puurst zet hij een werk neer waar alles draait om de belevenis van smaak. En dat gaat over meer dan zoet, zuur, bitter, zout en umami. Zelfs niet over het door hem gedefinieerde 3D. In Puurst zijn het vooral de persoonlijke verhalen van de gelauwerde chef, vrouw Therese en hun leveranciers die tot de verbeelding spreken. Denk je aan IJsland dan zie je beelden van warmwaterbronnen ... Welkom bij Puurst • Puurst ... . Zelfs niet over het door hem gedefinieerde 3D. In Puurst zijn het vooral de persoonlijke verhalen van de gelauwerde chef, vrouw Therese en hun leveranciers die tot de verbeelding spreken. Denk je aan IJsland dan zie je beelden van warmwaterbronnen...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonnie Boer
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Puurst.pdf

OMSCHRIJVING

Na het enorme succes van PUURST hardcover verschijnt nu PUURST softcover.Qua formaat en prijs net iets makkelijker hanteerbaar.PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. Jonnie en Thérèse: ''Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet.

Wil je het boek lezen?Puurst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonnie Boer. Lezen Puurst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN