Onder de schaduw van Uw vleugels

Onder de schaduw van Uw vleugels - Klepper, Jochen | Tiliboo-afrobeat.com

...e schaduw van Uw vleugels (Hardcover). Jochen Klepper (1903-1942) was een Duitse lieddichter en romanschrijver van protestants-christelijken ... Ik Zag Een Kuikentje Tekst - Aanvullingspagina ... ... In de schaduw van Uw vleugels Wil ik schuilen, o Heer Ik zag een kuikentje Dat bij zijn moeder zat Onder haar vleugels Waar het veilig zat Zoals dat kuikentje Klein en teer Wil ik schuilen, o Heer. Staat op: Samen, Een boom vol liedjes (deel 1), Thuis, Voor de allerkleinsten (deel 2), Kom maar gewoon. "Bewaar mij als Uw oogappel, verberg mij onder de schaduw van Uw vleugels" (Ps. 17:8). De eerste plaats vinden we in Psalm 17 vers 8. Daar ... bol.com | Onder de schaduw van Uw vleugels | 9789063537067 ... ... . "Bewaar mij als Uw oogappel, verberg mij onder de schaduw van Uw vleugels" (Ps. 17:8). De eerste plaats vinden we in Psalm 17 vers 8. Daar vindt de rechtvaardige voor de goddelozen die hem willen verwoesten, en voor de vijanden die hem omringen, onder deze bedekkende vleugels een veilige schuilplaats, en wordt tegen elk gevaar beschermd. De dagboekaanteken...

INFORMATIE

AUTEUR
Klepper, Jochen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder de schaduw van Uw vleugels.pdf

OMSCHRIJVING

Jochen Klepper (1903-1942) was een Duitse lieddichter en romanschrijver van protestants-christelijken huize. Een zachtaardig mens die leefde en werkte tijdens het staalharde naziregime. Hij was getrouwd met een Joodse vrouw, om die reden werd hem het leven onmogelijk gemaakt. Vanaf 1932 hield Jochen Klepper een dagboek bij. Daarin schreef hij op indringende wijze over zijn geloof, zijn schrijverschap en zijn geliefde gezin, dat uiteindelijk de strijd om het bestaan moest verliezen.

Wil je het boek lezen?Onder de schaduw van Uw vleugels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klepper, Jochen. Lezen Onder de schaduw van Uw vleugels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN