Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid

Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid - P.C. Vas Nunes | Tiliboo-afrobeat.com

...wordt Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid van op dit moment niet tweedehands aangeboden op Bookmatch ... EUR-Lex - 32000L0078 - EN - EUR-Lex ... . Door dit boek op je boekenlijst te zetten, ontvang je een mail zodra het boek weer wordt aangeboden. Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid Gelijke behandeling ... Gelijke behandeling in arbeid | Boom Uitgevers Den Haag ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid Gelijke behandeling in arbeid (PDF) Bekijk alles. Gelijke behandeling in arbeid P.C. Vas Nunes • Boek • hardback. Samenvatting . Op de arbeidsmarkt wordt gediscrimineerd. Naar geslacht, handicap, leeftijd, godsdienst, nationaliteit, seksuele gerichtheid en nog meer. Gelijke behandeling in arbeid P.C. Vas Nunes • ebook • pdf...

INFORMATIE

AUTEUR
P.C. Vas Nunes
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid.pdf

OMSCHRIJVING

Op de arbeidsmarkt wordt gediscrimineerd. Naar geslacht, handicap, leeftijd, godsdienst, nationaliteit, seksuele gerichtheid en nog meer. Het gelijkebehandelingsrecht biedt de mogelijkheid hiertegen op te komen. Aan werkenden met een vast contract. Zeker ook aan het grote aantal Nederlanders met een tijdelijk of flexibel contract of dat zzp-er is. Het reguliere ontslagrecht laat hen in de steek. Dit is het eerste handboek in jaren over gelijke behandeling in arbeid. Het vertelt u onder andere welke verdragen, richtlijnen en wetten het onderwerp beheersen. Wat 'gelijk behandelen' inhoudt. Wanneer het 'geen vergelijkbaar geval' verweer opgaat. Hoe direct en direct onderscheid van elkaar verschillen. Wanneer sprake is van intimidatie of victimisatie. Welke uitzonderingen de wet kent. Hoe onderscheid kan worden gerechtvaardigd. Wat een gediscrimineerde werknemer kan claimen en welke regels van proces- en bewijsrecht daarbij gelden. Het boek is bedoeld voor eenieder die zich in het onderwerp gelijke behandeling wil verdiepen en zich in praktijk, wetenschap of onderwijs met arbeidsrecht bezighoudt.

Wil je het boek lezen?Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.C. Vas Nunes. Lezen Bakelsinstituut - Gelijke behandeling in arbeid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN