Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017

Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ndboek Externe Verslaggeving 2020 vormt een praktische handreiking voor toepassing van NL GAAP ... Handboek Financiele Verslaggeving, Jaarrekening 2017 - Studers ... . In dit handboek behandelen wij in kort bestek belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening volgens NL GAAP. Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012398411 Dit handboek is vooral van belang voor accountants, controllers, administrateurs en andere financiële deskundigen. Het besteedt aandacht aan de verschillende aspecten van de Nederlandse jaarverslaggeving. Ha ... Handboek externe verslaggeving 2019 | Audit | Deloitte ... ... . Het besteedt aandacht aan de verschillende aspecten van de Nederlandse jaarverslaggeving. Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017 € 79,49 € 86,64. Levertijd: voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden. In winkelmandje. ... Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Het Handboek Fi...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handboek is vooral van belang voor accountants, controllers, administrateurs en andere financiële deskundigen. Het besteedt aandacht aan de verschillende aspecten van de Nederlandse jaarverslaggeving. Naast een inhoudelijke behandeling van belangrijke verslaggevingregels, geeft het ook praktische aanwijzingen voor de inrichting en de publicatie van de jaarstukken. Er wordt ingegaan op de wettelijke voorschriften en de Richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Daarbij volgt het de indeling van de jaarrekening, het jaarverslag en de overige gegevens. Daarnaast wordt aandacht besteed aan een aantal bijzondere onderwerpen zoals de verslaggeving in geval van groepsverhoudingen en de verslaggeving door middelgrote en kleine rechtspersonen. Belangrijke verschillen tussen de Nederlandse verslaggevingregels en de International Financial ReportingStandards (IFRS) worden toegelicht. De inhoudsopgave en het onderwerpenregister zorgen voor een goede toegankelijkheid van dit handboek.

Wil je het boek lezen?Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboek Financiële Verslaggeving, Jaarrekening 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN