Handboek erfrecht

Handboek erfrecht - M.J.A. van Mourik | Tiliboo-afrobeat.com

...k Erfrecht start met de geschiedenis van de totstandkoming van Boek 4 BW en het algemeen overgangsrecht ... Handboek Erfrecht - M.J.A. van Mourik, B.M.E.M. Schols, F ... ... . Daarna volgen onder meer algemene bepalingen en een uitgebreide uiteenzetting van het wettelijk erfrecht, uitgesplitst naar de wettelijke verdeling en de wilsrechten. Het Handboek Erfrecht neemt in de rechtspraktijk en het onderwijs een vooraanstaande positie in. Alle auteurs kunnen bogen op ruime ervaring in de notariële praktijk en de notariële rechtswetenschap. Naast het erfrecht van Boek 4 BW genieten privaatrechtelijke leerstukken, zoals schenking en verdelin ... bol.com | Handboek Erfrecht | 9789013134001 | M.J.A. van ... ... . Naast het erfrecht van Boek 4 BW genieten privaatrechtelijke leerstukken, zoals schenking en verdeling, ruime aandacht. Handboek Erfrecht start met de geschiedenis van de totstandkoming van Boek 4 BW en het algemeen overgangsrecht. Daarna volgen onder meer algemene bepalingen en een uitgebreide uiteenzetting van het wettelijk erfrecht, uitgesplitst naar de wet...

INFORMATIE

AUTEUR
M.J.A. van Mourik
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek erfrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het Handboek Erfrecht neemt in de rechtspraktijk en het onderwijs een vooraanstaande positie in. De auteurs beperken zich niet tot Boek 4 van het Burgerlijk Wetboek, maar waaieren uit naar relevante rechtsgebieden.

Wil je het boek lezen?Handboek erfrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.J.A. van Mourik. Lezen Handboek erfrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN