De complete atlas van het menselijk lichaam

De complete atlas van het menselijk lichaam - none | Tiliboo-afrobeat.com

...tlas van het menselijk lichaam brengt een zeer grote hoeveelheid anatomische kennis samen ... De complete atlas van het menselijk lichaam: Amazon.de ... ... . Op een overzichtelijke, nauwkeurige en zorgvuldig beschrijvende manier, stelt dit boek u in staat uw nieuwsgierigheid en behoefte te bevredigen, uzelf te ontwikkelen of simpelweg kennis te verwerven om een vraag of probleem te kunnen begrijpen. Geschreven bij Atlas van het menselijk lichaam. Prachtige illustraties voor een zeer milde prijs. Jammer genoeg zijn de Nederlandse benamingen vaak niet juist weergegeven. 'Slagaderen' ... bol.com | De complete atlas van het menselijk lichaam ... ... . Jammer genoeg zijn de Nederlandse benamingen vaak niet juist weergegeven. 'Slagaderen' worden bijna consequent en zeer verwarrend 'aderen' genoemd, terwijl 'aderen' afwisselend 'aderen' en dan weer 'venen' worden genoemd. Deze Atlas van het menselijk lichaam brengt een zeer grote hoeveelheid anatomische kennis samen. Op een overzichtelijke, ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De complete atlas van het menselijk lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Deze Atlas van het menselijk lichaam brengt een zeer grote hoeveelheid anatomische kennis samen. Op een overzichtelijke, nauwkeurige en zorgvuldig beschrijvende manier, stelt dit boek u in staat uw nieuwsgierigheid en behoefte te bevredigen, uzelf te ontwikkelen of simpelweg kennis te verwerven om een vraag of probleem te kunnen begrijpen.Kennis alleen maakt iemand nog geen arts, evenmin als de kap de monnik maakt. Wat het raadplegen van deze atlas kan opleveren is de bevrediging van het verwerven van kennis en een beter begrip in de dialoog met de medische professional. José de Letamendi (1828-1897), arts en vooraanstaand humanist, verklaarde: 'De arts die alleen de geneeskunde kent, weet weinig van geneeskunde.' Deze uitspraak vat de regels der kunst samen van het toepassen van de geneeskunde bij zorg voor en behandeling van de zieke mens.Door de vooruitgang van wetenschap en technologie beschikken we over steeds verfijndere en efficiëntere middelen om het menselijk lichaam als geheel en de verschillende onderdelen ervan afzonderlijk te onderzoeken en te leren kennen. Zo zijn de onderzoeksmethodieken en de presentatievormen van de functionele eenheden aanzienlijk verbeterd en is er meer bekend over het verband tussen deze eenheden, zodat ze onafhankelijk van elkaar diepgaand en systematisch kunnen worden onderzocht, zonder de eenheid, die het complexe biologische apparaat van het menselijk lichaam vormt, uit het oog te verliezen.Deze Atlas van het menselijk lichaam is opgebouwd volgens een simpele, maar moderne methode, waarbij eerst een beeld wordt gegeven van de algemene structuren en vervolgens de gehele anatomische geografie in logische volgorde wordt doorlopen.Dit boek is niet alleen bedoeld voor studenten en docenten, professionals in de geneeskunde, apothekers, homeopaten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, docenten lichamelijke opvoeding, schoonheidsspecialisten en anderen die zich beroepsmatig met de anatomie van de mens, de geneeskunde of de gezondheid in het algemeen bezighouden, maar uitdrukkelijk voor iedereen die er belangstelling voor heeft. Daarom is getracht om het boek ook voor relatieve leken begrijpelijk te houden, zonder afbreuk te doen aan de medische diepgang.

Wil je het boek lezen?De complete atlas van het menselijk lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De complete atlas van het menselijk lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN