50 vragen over Erfpacht

50 vragen over Erfpacht - Mark van Weeren | Tiliboo-afrobeat.com

...gen over erfpacht (Paperback). Deze publicatie vormt een vraagbaak op het gebied van erfpacht ... 50 vragen over erfpacht, Mark van Weeren - Paperback ... ... . Het is het eerste boek in Nederland dat op heldere... 50 vragen over erfpacht is geschreven door Mark van Weeren, advocaat in Amsterdam, verbonden aan Blenheim Advocaten. Het advocatenkantoor streeft er naar via Blenheim Academy kennis en expertise van de advocaten door opleiding en publicaties te verbeteren en kennis te delen. Informatie over erfpacht van advocaat Mark van Weeren, auteur van het boek 50 Vragen over E ... 50 vragen over erfpacht | Mark van Weeren - Doorbraak winkel ... . Informatie over erfpacht van advocaat Mark van Weeren, auteur van het boek 50 Vragen over Erfpacht Deze publicatie 50 vragen over Erfpacht 2014 vormt een vraagbaak op het gebied van erfpacht. Het is het eerste boek in Nederland dat op heldere en praktische wijze antwoord geeft op de belangrijkste vragen waar erfpachters mee te maken hebben. Rode draad is het boek zijn de m...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark van Weeren
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
50 vragen over Erfpacht.pdf

OMSCHRIJVING

Deze publicatie 50 vragen over Erfpacht 2014 vormt een vraagbaak op het gebied van erfpacht. Het is het eerste boek in Nederland dat op heldere en praktische wijze antwoord geeft op de belangrijkste vragen waar erfpachters mee te maken hebben.Rode draad is het boek zijn de mogelijkheden voor rechtsbescherming van de erfpachter. Met veel voorbeelden uit de rechtspraak en In de veertien hoofdstukken zijn diverse onderwerpen nader uitgewerkt in een aantal vragen. Over de wettelijke regeling, rechten en plichten, risicos en beperkingen van erfpacht, naast specifiek onderwerpen zoals, canonherziening, indexering, financiering, taxatie van de grond, erfpachtvoorwaarden, koop en verkoop van een erfpachtrecht, omzetting naar eigendom, tips over rechtsbescherming, fiscale aspecten en WOZ, de (on)mogelijkheid van wijziging van het erfpacht recht en een speciaal hoofdstuk over erfpacht in Amsterdam.Welke risicos loopt de erfpachter? Wordt een woning op erfpacht wel gefinancierd door de bank? Is het zinvol de grond te kopen van de eigenaar? Hoe kom ik van onredelijke erfpachtvoorwaarden af? Waar moet de erfpachter op letten bij taxatie van de grond? Mag de gemeente zo maar de erfpachtvoorwaarden wijzigen? Is er rechtsbescherming tegen extreme canonverhoging? Kan de eigenaar de canon verhogen als de woning op erfpacht wordt verkocht? Wat kan de erfpachter vorderen bij de rechter? Op deze vragen en nog veel meer geeft dit handzame boek de pasklare antwoorden voor erfpachters, eigenaren, vastgoedprofessionals en andere betrokkenen bij erfpacht.50 vragen over erfpacht is geschreven door Mark van Weeren, advocaat in Amsterdam, verbonden aan Blenheim Advocaten. Het advocatenkantoor streeft er naar via Blenheim Academy kennis en expertise van de advocaten door opleiding en publicaties te verbeteren en kennis te delen. De ervaring van de auteur zelf met erfpacht en de schrijnende gevallen welke hij is tegen gekomen in de rechtspraktijk zijn mede aanleiding voor dit boek.

Wil je het boek lezen?50 vragen over Erfpacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark van Weeren. Lezen 50 vragen over Erfpacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN