Chocolade Encyclopedie

Chocolade Encyclopedie - Frédéric Bau | Tiliboo-afrobeat.com

...ade Encyclopedie (Hardcover). Dit zeer leerzame en zwaar geïllustreerde standaardwerk zal zowel de beginnende als de professionele kok verleiden ... Chocolade encyclopedie: Amazon.co.uk: Bau, Frederic, Hermé ... ... .-... Chocolade bevat ook stoffen die de stemming kunnen verbeteren, maar in zo'n lage concentratie dat het effect niet meetbaar is. Het wordt afgeraden om meer chocolade te eten om hart- en vaatziekten te voorkomen. Naast gunstige stoffen bevat chocolade namelijk ook veel verzadigd vet. Dit verhoogt het risico op hart- en vaatziekten juist. De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijd ... Chocola - 4 definities - Encyclo ... . Dit verhoogt het risico op hart- en vaatziekten juist. De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken. Chocolade (ook wel: chocola) is een lekkernij gemaakt van suiker met cacaoboter en cacaomassa, dat wordt gew...

INFORMATIE

AUTEUR
Frédéric Bau
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Chocolade Encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit zeer leerzame en zwaar geïllustreerde standaardwerk zal zowel de beginnende als de professionele kok verleiden.- Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade: tempereren, ganaches, mousses, garneringen, glazuren, etc.- Alle handelingen zijn stap voor stap gefotografeerd zodat uw desserts gemakkelijk zullen slagen.- De geheimen van de allergrootste Franse patissiers en hun signatuurgerechten: Christophe Michalak (Plaza Athénée), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon), Jean Paul Hévin, Christophe Felder, Frédéric Cassel, Éric Léautey en vele anderen.- Alle kennis van de École du Grand Chocolat Valrhona, die in de vijf opleidingscentra niet alleen aan professionals uit de hele wereld maar ook aan het grote publiek de finesses van het werken met chocolade bijbrengt.- Met dvd met een speeltijd van 1,5 uur: een echte patisseriecursus, om de meest verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.

Wil je het boek lezen?Chocolade Encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frédéric Bau. Lezen Chocolade Encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN