Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020

Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 - Koen Langenhuysen | Tiliboo-afrobeat.com

...ktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 | Koen ... ... . Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020. 13 februari 2020 Reageer. Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare infor-matie die meteen toe te passen is. Koop Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 van Langenhuysen ... Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 | Boeken ... . Dit boek biedt praktische en leesbare infor-matie die meteen toe te passen is. Koop Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 van Langenhuysen, Koen met ISBN 9789462156630. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Praktijkboek Arbeidsomsta...

INFORMATIE

AUTEUR
Koen Langenhuysen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Het Praktijkboek Arbeidsomstandigheden ondersteunt werknemers, ondernemingsraden en VGW(M)-commissies bij hun inzet voor betere arbeidsomstandigheden. Dit boek biedt praktische en leesbare informatie die meteen toe te passen is. Elk hoofdstuk geeft in enkele pagina's de belangrijkste informatie over een arbothema, aangevuld met tips en praktijkvoorbeelden. Naast de klassieke arbothema's als arbobeleid, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen,komen ook nieuwere thema's aan bod. Denk aan: pesten, duurzame inzetbaarheid, het nieuwe werken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en nano-materialen. Het boek is bruikbaar voor alle sectoren.Uiteraard is de meest actuele tekst van de Arbowet opgenomen, maar ook voorbeelddocumenten en een overzicht van handige adressen en websites. Bovendien bevat het boek een uitgebreide arbogereedschapskist met een groot aantal checklists voor de arbopraktijk.De uitgave van 2020 is geheel geactualiseerd. Recente wijzigingen van de arboregelgeving zijn verwerkt. Ook zijn nieuwe arbosuccessen opgenomen, de checklists zijn aangevuld en nieuwe beschrijvingen van risico's toegevoegd. Wat onveranderd blijft; het is een echt praktijkboek dat werknemers, vakbondsgroepen, ondernemingsraden en hun commissies een krachtige, helpende hand biedt.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koen Langenhuysen. Lezen Praktijkboek arbeidsomstandigheden 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN