Gave angst

Gave angst - de Becker | Tiliboo-afrobeat.com

...gst 1e druk is een boek van de Becker uitgegeven bij Singel Uitgevers ... Angst (1983 film) - Wikipedia ... . ISBN 9789029503358 Het vervolg van Kelly's verhaal is een gruwelijk voorbeeld van agressie en geweld in het alledaagse leven. Gavin De Becker De gave angst. overlevingssignalen als bescherming tegen geweld. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen agressie, Sociaal conflict, Geweld, Uitvoerende functies, Angst, Agressie, Sociologie, Statistiek, geweld, Waarschuwingssystemen Taal Nederlands Oorspronkelijke taal Engels, verschenen als The gift of fear Meer informatie Gave angst (Paperback). Gave angst 1e druk is een boek van de Becker uitgegeven bij Singel ... De gave angst. Per Boek Wijzer ... . Gave angst 1e druk is een boek van de Becker uitgegeven bij Singel Uitgevers. ISBN 9789029503358 Het vervolg van Kelly's verhaal... 'De gave angst' beantwoordt die vraag. Gavin de Becker werkte als veiligheidsadviseur voor president Reagan. Hij adviseert tientalle...

INFORMATIE

AUTEUR
de Becker
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Gave angst.pdf

OMSCHRIJVING

Gave angst 1e druk is een boek van de Becker uitgegeven bij Singel Uitgevers. ISBN 9789029503358 Het vervolg van Kelly's verhaal is een gruwelijk voorbeeld van agressie en geweld in het alledaagse leven. Een onbekende man dringt zich aan haar op, wringt zich haar huis in, en misbruikt haar...en dan ontsnapt Kelly in doodsangst. Voor Kelly was angst een goede raadgever. En dat is het volgens Gavin de Becker in andere gevallen ook. De Becker heeft er zijn vak van gemaakt mensen te beschermen en ze te leren zichzelf te beschermen. Als ervaringsdeskundige weet hij dat angst je kan verlammen, maar ook redden. Aan de hand van waar gebeurde voorbeelden leert hij ons na te gaan waarom we gevaar bespeuren. Hij wijst op kleinigheidjes in menselijk gedrag die ons kunnen waarschuwen. Wie zich erin traint kan gevaarlijke situaties voorspellen. Zo kunnen angst en intuïtie richtingaanwijzers worden die ons wegvoeren van gevaar. Slachtoffers van een misdrijf vragen zich altijd af: hoe had ik dit kunnen voorkomen? 'De gave angst' beantwoordt die vraag.

Wil je het boek lezen?Gave angst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur de Becker. Lezen Gave angst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN