Compleet handboek acupressuur

Compleet handboek acupressuur - B. Kolster | Tiliboo-afrobeat.com

...mpleet handboek acupressuur is behalve een praktisch handboek ook een waardevol naslagwerk ... Vind acupressuur in Boeken op Marktplaats ... . Na een inleiding in de traditionele Chinese geneeskunde krijgt u een uitgebreid overzicht van de basistechnieken en ziet u waar de verschillende acupressuurpunten, meridianen en kringlopen zich in het lichaam bevinden. 41 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met acupressuur! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs ... Kolster, B., Waskowiak, A. - Complete handboek acupressuur ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Compleet handboek acupressuur bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Bekijk het ruime assortiment Compleet handboek acupressuur artikelen en vergelijk winkels voor de laagste prijs. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online best...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Kolster
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Compleet handboek acupressuur.pdf

OMSCHRIJVING

De energiestroom van het lichaam activeren - de zelfhelende krachten stimuleren - uw gezondheid verbeteren - veel voorkomende klachten verlichten.Acupressuur is een Chinese massagetechniek die zich op de energiestroom van ons lichaam richt. Het is een zachte geneesmethode die door de activering van die energiestroom de zelfhelende krachten van het lichaam stimuleert. Hierdoor is het lichaam in staat om op een natuurlijke manier klachten en aandoeningen te genezen. Dit Compleet handboek acupressuur is behalve een praktisch handboek ook een waardevol naslagwerk. Na een inleiding in de traditionele Chinese geneeskunde krijgt u een uitgebreid overzicht van de basistechnieken en ziet u waar de verschillende acupressuurpunten, meridianen en kringlopen zich in het lichaam bevinden. Daarna wordt u door middel van talrijke foto's en stap-voor-stapinstructies uitgelegd hoe u acupressuur concreet kunt toepassen. Zo leert u onder meer hoe u ademhalingsproblemen, slapeloosheid en spijsverteringsklachten bij uzelf of uw partner kunt behandelen. Bovendien leest u in dit boek hoe u door middel van een ‘wellnessmassage' snel en effectief een weldadige ontspanning van het totale lichaam kunt bereiken.

Wil je het boek lezen?Compleet handboek acupressuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Kolster. Lezen Compleet handboek acupressuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN