Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele

Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele - B.M.E.M. Schols | Tiliboo-afrobeat.com

...rie Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht verschijnen nieuwe drukken van bestaande handboeken en nieuwe publicaties ... Executele - vanstockum.nl ... . De boeken geven u houvast bij de dagelijkse praktijk van de moderne notariële rechtsbeoefening. Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht - Executele deel 6; ... Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht - Executele deel 6. Bekijk alles van B.M.E.M. Schols. ISBN. 9789013050356. Laat als eerste een ... Recensie achterlaten Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht ... bol.com | Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel ... ... .M. Schols. ISBN. 9789013050356. Laat als eerste een ... Recensie achterlaten Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht - Executele deel 6 Uw waardering. Rating. 1 ... Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht. Executele . Handboek Erfrecht In d...

INFORMATIE

AUTEUR
B.M.E.M. Schols
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele.pdf

OMSCHRIJVING

Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele 1e druk is een boek van B.M.E.M. Schols uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013050356 De executeur(-testamentair) staat nog steeds volop in de belangstelling, zowel in theorie als praktijk. Met dit boek wordt getracht een brug te slaan tussen het erfrecht en het algemen vermogensrecht. Daarnaast voorziet het in een behoefte aan een handboek op het terrein van de executele, waarin niet alleen civielrechtelijke, maar ook fiscale aspecten nadrukkelijk worden belicht.

Wil je het boek lezen?Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.M.E.M. Schols. Lezen Publicaties vanwege het Centrum voor Notarieel Recht 6 - Executele Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN