Op reis in eigen huis

Op reis in eigen huis - Cornelis le Mair | Tiliboo-afrobeat.com

...dag dat we naar Italië reisden in ons hoofd, spraken we samen over de bovenstaande vragen ... CPB: Tel overwaarde op huis mee om eigen risico in ... ... . De kinderen gingen enthousiast op zoek naar de antwoorden. Het avondeten werd een goed gevulde lasagne. Uiteraard gemaakt door onze dochters. Op wereldreis in eigen huis houdt in dat je 's avonds vertelt waar je volgende dag bent. Op reis in eigen huis (Hardcover). De in 1944 te Eindhoven geboren kunstschilder Cornelis le Mair kan men met recht een natuurtalent noemen. De stijl... Op reis in eigen huis Een leuke tip van Hip & Hot. We zitten inmiddels al ee ... Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor de geboekte ... ... . De stijl... Op reis in eigen huis Een leuke tip van Hip & Hot. We zitten inmiddels al een paar weken thuis. Nooit eerder was je als gezin zoveel samen. En ondanks dat het soms best pittig is, zorgt het ook voor hele fijne momenten. Zonder zorgen op reis dus! Je kunt bij onze Reisverzekering kiezen voor werelddekking (buiten...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelis le Mair
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Op reis in eigen huis.pdf

OMSCHRIJVING

De in 1944 te Eindhoven geboren kunstschilder Cornelis le Mair kan men met recht een natuurtalent noemen. De stijl waarin Cornelis le Mair werkt, noemt hijzelf traditioneelambachtelijk. Dit is het vak zoals het eeuwenlang is beoefend en waarvoor een groot tekentalent, veel kennis en nimmer aflatende oefening is vereist. Daardoor kunnen de schilderijen van Le Mair gerust worden vergeleken met die van de Oude Meesters maar voor de oplettende toeschouwer verraden ze beslist een eigen identiteit. Naar aanleiding van publicaties over zijn bijzondere woning krijgt kunstschilder Cornelis le Mair vaak aanvragen van belangstellenden om zijn huis te mogen bezichtigen.Nu is hij graag de aardigste mens ter wereld, maar het honoreren van al deze verzoeken zou betekenen dat hij nauwelijks tijd overhoudt zich uit te leven in zijn passies voor de beeldende kunsten. Om toch enigszins tegemoet te komen aan de nieuwsgierigheid van zijn bewonderaars, vatte Le Mair het plan op een boekje open te doen over de bezienswaardigheden die zijn domicilie te bieden heeft. Hierbij leidt hij een denkbeeldige bezoeker door zijn wilde tuin, zijn keuken, zijn badkamer en zijn vele werkruimten. Onderweg geeft hij uitleg over de herkomst, de geschiedenis en andere bijzonderheden van zijn uitgebreide verzameling antiquiteiten, waarvan hij de meeste gebruikt als rekwisieten om zijn weelderige pronkstillevens samen te stellen.Zo bespreekt hij onder andere in zijn boek zijn beelden, glas-in-lood, glas, Japanse prenten, Indiase miniaturen, Chinees gebruiksporselein, meubels, Tiffany lamp, Nautilus bekers, violen, schilderijen, tapijten, textiel, opgezette dieren, boeken, bouwkunst (maquettes) enz. enz.

Wil je het boek lezen?Op reis in eigen huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelis le Mair. Lezen Op reis in eigen huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN